Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Hüsnüoğlu köyünde sulama havuzu incelemesi yaptı - Son Dakika
Güncel

Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Hüsnüoğlu köyünde sulama havuzu incelemesi yaptı

Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Hüsnüoğlu köyünde sulama havuzu incelemesi yaptı

Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Hüsnüoğlu köyüne yapılması planlanan sulama havuzu alanında incelemelerde bulundu. Gökcecik, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Üretimi desteklemek amacıyla çalıştıklarını belirten Gökcecik, sulama sıkıntısını gidermek için yapılan çalışmaların devam ettiğini söyledi. İl Genel Meclis üyeleri ve Özel İdare şefi de Gökcecik'e ziyaretinde eşlik etti.

10.07.2023 15:15  Güncelleme: 15:16

Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Hüsnüoğlu köyüne yapılması planlanan sulama havuzu alanında incelemelerde bulundu.

Ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Gökcecik, sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşların üretim yapması için her türlü desteği vereceklerini vurgulayan Gökcecik, ekilmedik toprak kalmaması için çalıştıklarını söyledi.

Taşova ilçesinde en çok sırık fasulye üretimi yapılan Hüsnüoğlu köyü ve çevresinde sulama sıkıntısını gidermek için çalışmalarının devam ettiğini anlatan Gökcecik, "Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak bölgede yaptığımız ön çalışmalar neticesinde yapılacak sulama havuzu ile vatandaşların sulama sıkıntısı giderilmiş olacak, üretim artacaktır. Amacımız en kısa sürede sulama havuzunu tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak." dedi.

Gökcecik'e ziyaretinde İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Öz ve Deniz Sümer ile Özel İdare şefi Vedat Yapal eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Hüsnüoğlu köyünde sulama havuzu incelemesi yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement