TAT, Ev Dışı Tüketim Fuarı EDT EXPO'da - Son Dakika
Güncel

TAT, Ev Dışı Tüketim Fuarı EDT EXPO'da

TAT, Ev Dışı Tüketim Fuarı EDT EXPO\'da

TAT Konserve, Ev Dışı Tüketim Fuarı EDT EXPO'ya katıldı.

04.04.2013 15:15

Tat Konserve A.Ş, Türkiye'de ve dünyada ilk kez düzenlenen ev dışı tüketim fuarı EDT Expo'da, standı ve özel aktiviteleriyle yer aldı. Türkiye'de 16 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan ev dışı tüketim sektörüne ait ürünler, 28-31 Mart tarihleri arasında Yeşilköy'de bulunan CNR Expo Fuar Merkezi'deki EDT Expo Fuarı'nda sergilendi.

Koç Grubu gıda şirket çatısı altında SEK, Maret, Pastavilla gibi markaları da barındıran Tat Konserve A.Ş, Türkiye'de ve dünyada ilk kez düzenlenen ev dışı tüketim fuarında ziyaretçilerini ağırladı.

28-31 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy'de bulunan CNR Expo Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayan EDT Expo'da, Tat Konserve Sanayii A.Ş.; bünyesinde bulunan Tat, Pastavilla, SEK, Maret markalarıyla yer aldı.

Ziyaretçiler, Tat Konserve standında; domates konservesinden makarna soslarına kadar 400 çeşitten fazla ürünü hakkında bilgi alma fırsatı bulurken, Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) şeflerinin Tat ürünleriyle hazırladığı birbirinden lezzetli yemekleri de tatma imkanına sahip oldular. USLA şeflerinin, Türk ve dünya mutfaklarından en güzel örnekleri sergilediği yemeklerin hepsi Tat Konserve çatısı altında bulunan ürün çeşitleri kullanılarak hazırlandı ve standa gelen tüm ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Türkiye'de son yıllarda gösterdiği gelişimle yurt içinde 16 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ev dışı tüketim ürünleri sektörü, hedef pazar alıcılarıyla buluştu. Türkiye'den pek çok markanın yanı sıra başta Akdeniz ülkeleri olmak üzere, Orta Doğu, Körfez ülkeleriyle Rusya'dan toplam 350 firma ve 20 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği fuarda, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda turizm, otelcilik, hastane, üniversite, yeme içme sektörü satın alma temsilcileriyle gıda toptancıları bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TAT, Ev Dışı Tüketim Fuarı EDT EXPO'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement