Tatile Geldiler Sokakta Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Tatile Geldiler Sokakta Kaldılar

Tatile Geldiler Sokakta Kaldılar

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği tarafından organize edilen Bodrum gezisine katılan 32 kişi düş kırıklığı yaşadı.

02.09.2011 11:40

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İzmir Balçova Şubesi tarafından organize edilen Bodrum gezisine katılan 32 kişi düş kırıklığı yaşadı. Bodrum'da konaklayacakları otelin kullanılamaz durumda olması, yönlendirildikleri diğer otelin de konaklamak için hazırlanamaması nedeniyle, tur ve otel yetkilileri hakkında polise şikayette bulunan 32 kişi, İzmir'e geri döndü.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Balçova Şubesi, üyeleri ve yakınlarına 2 gece 3 gün Bodrum tatili için bir turizm şirketiyle anlaştı. Geziye katılan 32 kişinin her birinden 265 lira toplayan Dernek Başkanı Faruk Özeren, bu paranın 5 bin 250 lirasını turizm şirketine ödedi. Geri kalan bölümünü otel çıkışında ödemek üzere anlaşan Faruk Özeren, grupla Bodrum'un Ortakent- Yahşi Beldesi'ndeki otele geldi.

OTELE ALINMADILAR

Ancak otel yetkilileri, kanalizasyon sisteminde sorun olduğu için kendilerini ağırlayamayacaklarını belirterek, Gümbet'teki diğer otellerine yönlendirdi. Gümbet'teki otele gelen grup, konaklayacakların odaların bir türlü hazırlanmaması nedeniyle saatlerce sokakta beklemek zorunda kaldı.

Dernek Başkanı Faruk Özeren, tur ve otel yetkilileri hakkında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulunduklarını ve paralarını geriye alabilmek için yasal işlem başlatacaklarını söyledi.

Grup İzmir'e geri dönerken, konuyla ilgili açıklama yapmayan otel yetkililerinden bir kadın basın mensuplarına tepki gösterdi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tatile Geldiler Sokakta Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement