Tatlıses'in Koruması İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Tatlıses'in Koruması İfade Verdi

Tatlıses\'in Koruması İfade Verdi

Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıya ilişkin Abdullah Uçmak'ın da aralarında bulunduğu 8'i tutuklu, 12 sanık hakkında açılan davanın 4.duruşması görüldü.

19.04.2012 18:04

Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıya ilişkin Abdullah Uçmak'ın da aralarında bulunduğu 8'i tutuklu, 12 sanık hakkında açılan davanın 4. duruşması görüldü. Özel yetkili İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada İbrahim Tatlıses'in koruması Mehmet Selami Aldemir tanık olarak dinlendi. Olay sırasında ateş edildiğini görmediğini belirten Aldemir, "Ben İbrahim Tatlıses'in arkasındaki koruma aracında oturuyordum. Ateş edildiğini görmedim zaten, duyduğum seslerin silah sesi olduğunu da anlamadım. İbrahim Bey'in şoförü arayıp vurulduklarını söyledikten sonra anladım" dedi.

"LASTİK PATLADI SANDIM"

Aracın yanına geldiğinde İbrahim Tatlıses'in vurulduğunu gördüğünü ifade eden Aldemir, "Araçtan çıktığım yerlerde çok fazla boş kovan gördüm. Bunlardan üç tanesini aldım ve hastanede emniyet görevlilerine teslim ettim. İbrahim Bey araçta her zaman ön koltukta oturur" dedi. Tatlıses'in aracının arkasındaki koruma aracının şoförü olan tanık Cengiz Karakütük de "Benim aracımda korumalar vardı. Bir ses duydum ancak duyduğum sesin silah sesi olduğunu anlamadım. Lastik patladığını düşündüm" dedi. Duruşmada Abdullah Uçmak'ın evinde yapılan aramanın görüntüleri de izlendi. Toplam 13 tanığın ifadesinin alındığı duruşma yarına ertelendi.

(BB) - İstanbul/ Kağıthane

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tatlıses'in Koruması İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement