Tayland'ın başkenti Bangkok'ta hükümet karşıtı gösterilerin düzenlendiği alanda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.
Erewan Top Merkezi'nden yapılan açıklamada, patlamada yaralanan 4 kişinin Bangkok'taki farklı hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.
Bu arada dün gece yine protestocuların toplandığı başka bir bölgede düzenlenen silahlı saldırıda bir kişinin ağır yaralandığı belirtildi. Sağlık görevlileri, Bangkok'un Lad Prao semtinde düzenlenen saldırıda, sırtından yaralanan 54 yaşındaki adamın ameliyata alındığını ve yoğun bakımda olduğunu söyledi. - Tayland
Son Dakika › Güncel › Tayland'da Hükümet Karştı Gösteriler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.