Ted Ankara Koleji'nde Anlamlı Buluşma - Son Dakika
Güncel

Ted Ankara Koleji'nde Anlamlı Buluşma

Ted Ankara Koleji\'nde Anlamlı Buluşma

Türk Eğitim Derneği (TED) Ankara Koleji, Ankara Koleji'nde daha önce öğretmenlik ve idarecilik yapmış öğretmenleriyle buluştu.

22.11.2012 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Eğitim Derneği (TED) Ankara Koleji, Ankara Koleji'nde daha önce öğretmenlik ve idarecilik yapmış öğretmenleriyle buluştu.

Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen toplantıda, TED Ankara Koleji Genel Müdürü Sevinç Atabay bir konuşma yaptı. Atabay, TED Ankara Koleji'nin 80 yıllık bir kurum olduğunu belirterek, TED Ankara Koleji'nin Atatürk'ün kurduğu okul olduğunu söyledi. Atabay, "Siz değerli öğretmenlerimiz 80 yıllık bu kuruma çok hizmet ettiniz, çok emekler verdiniz" şeklinde konuştu.

Kurum olarak öğretmenler sayesinde 80 yıldır ayakta durduklarını belirten Atabay, "TED Ankara Koleji 80 yıl boyunca eğitime, öğretime yaptığı katkılarla hep örnek oldu, örnek gösterildi. Sizlerin bütün emekleri bizi bu noktaya getirdi. Ama biz de bu sorumlulukla sizlerin bu hizmetlerine layık olmaya çalışarak, yine örnek olmaya, örnek gösterilmeye devam ediyoruz. Sizler Cumhuriyete, laikliğe, demokrasiye, Atamızın ilkelerine bağlı gençler yetiştirdiniz. Bizler aynı azim ve kararlılıkla Cumhuriyet, laikliğe, demokrasiye, Atamıza bağlı gençler yetiştirmeye devam etmeye çok kararlıyız" dedi.

Emektar öğretmenler, eski günlerden oluşan fotoğraf sergisini ve okul müzesini gezdiler. Okul müzesinde öğrenci diplomaları, fotoğraflar, kupalar, alet ve gereçler bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ted Ankara Koleji'nde Anlamlı Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement