'Tefecileri Deşifre Edeceğiz' - Son Dakika
Güncel

'Tefecileri Deşifre Edeceğiz'

\'Tefecileri Deşifre Edeceğiz\'

Şanlıurfaspor Kulübü, geçtiğimiz sezonlarda verdikleri parayı faiziyle alan yöneticileri 'Tefeci'ye benzetti.

20.01.2015 13:10

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor Kulübü, geçtiğimiz sezonlarda verdikleri parayı faiziyle alan yöneticileri 'Tefeci'ye benzetti ve bu isimlerin kimler olduğunu açıklayacağını duyurdu.

Şanlıurfaspor Yönetimi, yaptığı yazılı açıklamada kulübün bir takım kişiler tarafından zarara uğratılmak istendiğini iddia etti.

Kulüp açıklamasında özellikle Süper Lig yolunda ilerleyen takımın başarısını hazmedemeyenler olduğunu belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Şanlıurfaspor, bazı eski yöneticilerin verdiklerini iddia ettikleri paraları adeta tefeci mantığı ile faizleri ile birlikte kulübün gelirlerine haciz koyarak almışlardır. Yönetimin uzlaşı tekliflerine olumlu yanıt vererek paralarını alan birkaç eski yönetici dışındakiler adeta gelmekte olan Süper lig başarısını engelleme girişimi olarak kulübün gelirlerine haciz koyarak faiz geliri elde etmişlerdir. Tefeci zihniyetli bu sözde yöneticilerin isimlerini verdiklerini iddia ettikleri para miktarını ve bu paranın üzerine aldıkları faizleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Kamuoyu önünde kendilerini masum gösterme çabalarının gerçek durumunun kamuoyu tarafından bilinmesi amacı ile yapacağımız isim isim açıklama sonrası kamuoyu gerçek Urfaspor sevenlerini ve sever görünüp kulüpten faiz tahsilatı yapanları tanıma fırsatı bulacaktır. Faizleri ile birlikte yaklaşık bir milyon liranın üzerinde ödeme yaptığımız bu isimleri önümüzdeki günlerde TFF den gelecek liste sonrası açıklayacağız. Bu açıklama sonrası tefeci mantıklı sözde Urfalılar bir daha mağdur edebiyatı yapamayacaktır."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 'Tefecileri Deşifre Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement