Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında, İl Koordinasyon Kurulu ikinci dönem toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yatırımların hızlanarak devam edeceği bir dönemde karşılaşılacak muhtemel aksaklıkların ve koordinasyonu gerektiren konuların çözümlenmesi sağlanacak. Toplantıda ayrıca bölge müdürlükleri yatırımlar hakkında sunum yaptı. Toplantıya Vali Yardımcısı YİKOB Başkanı Murat Eren, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Mahmut Çelik, ilçe kaymakamları, ilçe belediye temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

12.07.2023 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında, İl Koordinasyon Kurulu ikinci dönem toplantısı yapıldı.

Vali Yıldırım, valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, toplantının, yatırımların hızlanarak devam edeceği bir dönemde yapıldığını söyledi.

Dönem içinde karşılaşılacak muhtemel aksaklıkların ve koordinasyonu gerektiren konuların yatırımcı kuruluşlarca dile getirilerek çözümlenmesinin sağlanacağını ifade eden Yıldırım, "Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın verimli geçmesini temenni ediyorum. Yatırımcı kuruluşlarımızdan alınan raporlar doğrultusunda hazırlanan değerlendirme raporunda ilimizde toplam 316 projenin bulunduğu görülmektedir. Bu projeler bir kısmı tamamlanmış, bir kısmı ihale aşamasında, bir kısmı ise devam etmektedir." dedi.

Konuşmaların ardından bölge müdürlükleri yatırımlar hakkında sunum yaptı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı YİKOB Başkanı Murat Eren, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Mahmut Çelik, ilçe kaymakamları, ilçe belediye temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement