Teknolojinin Esiri Olmayın, Keyfini Çıkarın - Son Dakika
Güncel

Teknolojinin Esiri Olmayın, Keyfini Çıkarın

Teknolojinin Esiri Olmayın, Keyfini Çıkarın

Dünyanın lider PC üreticisi Lenovo, yeni tablet serisiyle pazara giriş yaptı. Lenovo, tabletleriyle kullanıcıları hayata dokunmaya çağırıyor.

18.12.2013 10:37

Dünyanın lider PC üreticisi Lenovo, yeni tablet serisiyle pazara giriş yaptı. Lenovo, tabletleriyle kullanıcıları hayata dokunmaya çağırıyor. #hayatadokun yarışmasında Facebook ve Instagram'da hayata dokunduğunuz anları fotoğraflayarak yarışmaya katılabilir ve Lenovo tablet kazanabilirsiniz.
En son ne zaman sevdiğinize dokundunuz? Çocuğunuza, favori kitabınıza, kedinize, sevgilinize, kısacası hayatın kendisine… Siz de günlük iş yoğunluğu ve stres nedeniyle, tabletinize gömülüp, çoğu zaman sevdiklerine dokunmayı unutanlardan mısınız?

Dünyanın ve Türkiye'nin lider PC üreticisi Lenovo, tam da bu nedenle sevdiklerinize dokunmayı hatırlamanızı sağlayacak yepyeni bir yarışma başlattı. Lenovo, bu kez "Şimdi sıra sizde" diyor ve sadece sevdiğinize dokunarak kazanacağınız bir yarışmaya sizleri davet ediyor. Madem teknoloji ve tabletler hayatın bu kadar içerisinde, o zaman onu sosyalleşmenin bir parçası yapın, hayatı fotoğraflayın...

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, moda blogger'ları Buse Terim ve Ufuk Onur Tapan ile Instagram fenomeni Sezgin Yılmaz fotoğraflarınızı bekliyor.

Yapmanız gereken oldukça basit. Hayata dokunduğunuz herhangi bir fotoğrafı #hayatadokun hashtag'i ile Lenovo Facebook sayfasında ya da Instagram'da paylaşmanız yeterli. Kazananları finalde Lenovo'nun ultra yüksek performans ve şık tasarımlı tabletleri A 1000L, S6000 ve Miix gibi birçok sürpriz ödül bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teknolojinin Esiri Olmayın, Keyfini Çıkarın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement