Temizliğin Daha Akıllı Bir Yolu: Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge - Son Dakika
Güncel

Temizliğin Daha Akıllı Bir Yolu: Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge

Temizliğin Daha Akıllı Bir Yolu: Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge

Samsung Motion Sync'in yenilikçi silindir tasarımı, eşsiz bir manevra yeteneği ve üstün emiş gücü sağlıyor.

12.09.2013 11:11

Samsung Electronics Co. Ltd., tüketicilerin elektrikli süpürgelerini evde daha kolay hareket ettirebilmeleri için ve en iyi temizliği en kolay şekilde yapabilmelerini sağlamak amacıyla tasarlanan Motion Sync (SC20F70) elektrikli süpürgenin tanıtımını Berlin'de gerçekleştirilen IFA 2013'te yaptı.

Kullanım kolaylığını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla tasarlanan SC20F70, devrim niteliğindeki Motion Sync DesignTM özelliğiyle piyasadaki en dengeli silindir tipi elektrikli süpürge olmasının yanı sıra sahip olduğu yenilikçi CycloneForce Multi teknolojisi ile emiş gücünü koruyarak mükemmel bir temizlik performansı sunuyor.

Samsung Electronics, Tüketici Elektroniği Başkanı ve CEO'su Boo-Keun Yoon, "Samsung'un bütün ev aletlerinde olduğu gibi önceliğimiz, ürünlerimizi tüketicilerimizin özgün yaşam tarzlarına uygun bir şekilde dönüştürmek ve geliştirmektir" diyerek şunları ekledi: "Onların hayatı değişirken biz de aynı şekilde değişen aletler geliştirmeye çalışıyoruz ve iş hayatları en yoğun olan ailelerde bile ev temizliğini kolay ve fazla çaba harcamadan gerçekleştirebilen Motion Sync Elektrikli Süpürge ile bunu başardığımızı söylemekten gurur duyuyoruz."

Kontrol Tüketicinin Elinde

Yeni Motion Sync tasarımı sayesinde elektrikli süpürgenin gövdesi tekerleklerden ayrı hareket edebiliyor ve ani dönüşlerde daha hızlı, daha doğru ve dengeli hareketler yapabiliyor. Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge ağırlık merkezinden yararlanarak daha iyi bir manevra yeteneği sunuyor.

Benzersiz bombeli tekerlerler silindir gövdeden hafif dışa doğru bir açı yapıyor ve elektrikli süpürgenin dengede kalmasını sağlayıp devrilmesini önleyerek kullanıcının dikkatini temizlik işine vermesine yardımcı oluyor. Büyük ve içi boş tekerlekler, küçük bir çabayla, ister halıda, ister laminat kaplama üzerinde isterse ahşap zeminde olsun yumuşak ve kolay bir şekilde dönüyor. Tekerlekler aynı zamanda, elektrikli süpürgenin halı veya eşiklerin üstü gibi her türlü zeminde kolaylıkla hareket etmesini sağlayacak şekilde tasarlandı.

Kalıcı ve Yüksek Emiş Gücü

Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürgenin yenilikçi CycloneForce Multi teknolojisinin sahip olduğu 14 bölmeden oluşan eşsiz iç yapı güçlü bir hava akımı yaratıyor. Güçlü merkezkaç kuvveti, toz partikülleri ve döküntüleri havadan mükemmel bir şekilde ayırarak, odayı terk etmelerini engelliyor. Filtrenin tıkanmasını önleyen bu sistem yüksek emiş gücünün uzun süre korunmasını sağlıyor.

Torbasız elektrikli süpürgelerin çoğunda çapraz tip köpük filtre bulunmasına karşılık Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürgede bulunan basit sünger benzeri köpük filtre daha fazla toz yakalıyor ve kolaylıkla yıkanıp temizlenebiliyor. Filtrenin tıkanmaması için tek yapılması gereken tek şey filtreyi hızlıca durulamak, böylece her zaman kalıcı bir emiş gücü ve mükemmel sonuçlar elde ediliyor.

Samsung Motiong Sync Elektrikli Süpürgede bulunan Extreme Force Fırçasının geliştirilmiş tutuş gücü sayesinde görünmeyen tozları bile kaçırmazsınız. Elektrikli Süpürge, basıncı fırçanın her tarafına dengeli bir şekilde dağıtarak toz ve parçacıkların güçlü bir şekilde alınmasını sağlar ve daha etkili bir genel performans sunar.

Tüm Kolaylıklar Parmaklarınızın Ucunda

Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge, kumanda düğmeleri ve aksesuarların sapı üzerine entegre edilmiş olması sayesinde, temizlik için çok yararlı araç ve gereçlerin doğrudan kullanıcının elinin altında olmasını sağlar.

Doğrudan sapın üzerine monte edilmiş olan özel temizlik araçları; boru, toz alma ve ince uçlar arasında kolay ve hızlı geçiş yapılmasını ve aksesuarları cihazdan sökmeye gerek olmaması sayesinde zor ulaşılan noktaların kolaylıkla temizlenmesini sağlar.

Dahili Uzaktan Kumanda Kolu, cihazın kolaylıkla çalıştırılıp durdurulmasını ve en uygun emiş gücünün seçilmesini sağlar. Bu kumandalar, kullanışlılık açısından her zaman sap üzerinde ve kolay erişilecek bir yere yerleştirilir ve böylece kullanıcı temizliğe ara vermeksizin güç seviyesini hızlı bir şekilde değiştirebilir.

Kolay görülen bir Toz Sensörü çok tozlu bir nokta tespit ettiğinde kullanıcıyı bir kırmızı ışıkla uyarır. Bölge tamamen temizlendiğinde yeşil ışık yanar ve artık bu alandan ayrılabileceğini kullanıcıya bildirir. Böylece işler tahmini olarak değil bilerek yapılır ve temizlik için harcanan toplam zaman azaltılmış olur.

Temizlik tamamlandığında kolayca çıkarılan torbasız toz kutusu, tozun yeniden yere dökülme tehlikesi olmaksızın kolaylıkla çöp kutusuna boşaltılır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Temizliğin Daha Akıllı Bir Yolu: Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement