Teröre Tepki İçin Evinin Bahçesine Türk Bayrağı Çizdi - Son Dakika
Güncel

Teröre Tepki İçin Evinin Bahçesine Türk Bayrağı Çizdi

Teröre Tepki İçin Evinin Bahçesine Türk Bayrağı Çizdi

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, 27 yaşındaki Yusuf Kaplan, teröre tepki için evinin bahçe duvarını kırmızı ve beyaza boyayarak çizdiği Türk bayrakları ile süsledi.

20.09.2015 13:54

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, 27 yaşındaki Yusuf Kaplan, teröre tepki için evinin bahçe duvarını kırmızı ve beyaza boyayarak çizdiği Türk bayrakları ile süsledi. Kaplan'ın teröre verdiği bu tepki komşuları ve yakınları tarafından alkışlanarak karşılık buldu.

İslahiye'de esnaflık yapan Yusuf Kaplan, tek katlı evinin 2 metre yüksekliğindeki bahçe duvarının dışını bu sabah kırmızı ve beyaz renklerle boyamaya başladı. Komşularının ve yakınlarının dikkatle takip ettiği Yusuf Kaplan, daha sonra bahçe duvarına belirli aralıklarla çeşitli büyüklükte Türk Bayrağı çizdi. Kaplan'ın bu çalışmasına yakınları ve komşuları alkışlarla destek verdi.

Evinin dış cephe duvarına Türk Bayrağı çizen Yusuf Kaplan, teröre tepki için bu yola başvurduğunu belirterek, "Terörü kınıyor ve gelen şehit haberleriyle üzülüyoruz. Şehitlerimize ve bayrağımıza sonsuza kadar sahip çıkacağız. Teröre tepki amacıyla bir çok kişi ev ve işyerine bayrak asarken ben daha kalıcı olması amacıyla duvara bayrağı çizdim" dedi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teröre Tepki İçin Evinin Bahçesine Türk Bayrağı Çizdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement