Terzioğlu Danışma Kurulu'nda - Son Dakika
Güncel

Terzioğlu Danışma Kurulu'nda

Terzioğlu Danışma Kurulu\'nda

Uğur Terzioğlu Darüşşafaka Cemiyeti Yüksek Danışma Kurulu Üyeliği'ne seçildi.

23.01.2012 15:08

Alanlarında uzman, kamuoyu önderlerinden oluşan Kurul, çalışmalarıyla Darüşşafaka misyonunu daha da ileri taşımayı amaçlıyor

Türk Amerikan İşadamları Derneği'nin (TABA/AmCham) 2006 yılından beri genel başkanlığı görevini yürüten Uğur Terzioğlu Darüşşafaka Cemiyeti Yüksek Danışma Kurulu Üyeliği'ne seçildi.

Maddi olanakları sınırlı, babası hayatta olmayan, yetenekli çocukların çağdaş eğitim görmeleri amacıyla 1863 yılında kurulan Darüşşafaka Cemiyeti kuruluş misyonuna bağlı olarak bugün de her yıl 900'ü aşkın öğrencinin Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda eğitim görmesini sağlıyor.

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu aldığı kararlarla saygın kamuoyu önderlerinden oluşan bir Yüksek Danışma Kurulu kurarak yeni görüş ve önerilerle eğitimde yeni atılımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Darüşşafaka Cemiyeti'ne katkıda bulunulacağı düşünülerek Yüksek Danışma Kurulu Üyesi olması istenen Uğur Terzioğlu bu görevi büyük bir memnuniyetle kabul ettiğini söyleyerek kurulduğu günden bu yana eğitimde fırsat eşitliği sunan bir cemiyetin üyesi olmaktan onur duyacağını ifade etti. Terzioğlu, Darüşşafaka'nın ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu hatırlatarak Yüksek Danışma Kurulu üyeliğine seçilenlerin uzmanlık ve deneyimleriyle Darüşşafaka misyonunu daha da ileri taşımak için çaba göstereceklerini belirtti.

TABA/AmCham Genel Başkanı Terzioğlu geçtiğimiz günlerde Türk Amerikan Dernekleri Asamblesi ile Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu'nun Onursal Başkanlık unvanına layık görülmüş, bu sayede Türk- Amerikan ilişkilerinin geliştirmesi için faaliyetlerin tek kanaldan yürütülmesine olanak sağlanmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Terzioğlu Danışma Kurulu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement