Terzioğlu'na En Başarılı İş Lideri Ödülü - Son Dakika
Güncel

Terzioğlu'na En Başarılı İş Lideri Ödülü

Terzioğlu\'na En Başarılı İş Lideri Ödülü

Uğur Terzioğlu'na Amerikan Endüstrisi'nden yılın "En Başarılı İş Lideri Ödülü" verildi

23.02.2013 09:00

TABA-AMCHAM eski Genel Başkanı ve halihazırda Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Uğur Terzioğlu'na Amerikan Endüstrisi'nden yılın "En Başarılı İş Lideri Ödülü" verildi

Türk-Amerikan ilişkilerinin gelişmesi yönünde uzun yıllardır çalışmalar yürüten Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA/AmCham) Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Uğur Terzioğlu Amerikan Endüstrisi tarafından "En başarılı iş lideri ödülü"ne layık görüldü.

Türk Amerikan Dernekleri Asamblesi (ATAA) ve Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu'nun (FTAA) Onursal Başkanı da olan Terzioğlu'na ödülünü MotorCheckup GmbH şirketinin dünya CEO'su Gert Horstmeyer ve ProActive Business Consulting Solutions Grubu'nun Amerika Yönetim Kurulu Başkanvekili ve aynı zamanda DEİK Dünya Türk İş Konseyi Amerika Komitesi Yönetim Kurulu üyesi Feridun Bek takdim etti.

Gert Horstmeyer törende yaptığı konuşmasında, Türk-Amerikan ilişkilerinin güçlendirilmesinde üstlendiği rol için Uğur Terzioğlu'na teşekkürlerini iletti. Terzioğlu'nun danışmanlığı ile Amerika ve Avrupa'daki bazı pazarlardan önce Türkiye'ye yatırım yapmaya karar verdiklerini söyleyen Horstmeyer, "Başlangıçta 2 milyon avroluk bir yatırım gerçekleştirerek 20 kişilik bir istihdam sağlayacağız. 2013 yılı sonunda Türkiye, Orta Doğu ve Afrika pazarlarına yönelik üretim tesislerini Türkiye'ye kaydırmak için fizibilite çalışmalarına da başladık" diye konuştu.

Feridun Bek ve Amerika'nın Detroit Novi Bölgesi Şehri Başkanı Clay Pearson da Uğur Terzioğlu'na çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ileterek iki ülke arasındaki ilişkilerin artırılması yönünde her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Terzioğlu'na En Başarılı İş Lideri Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement