Testere Serisi D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Testere Serisi D-Smart'ta

Testere Serisi D-Smart\'ta

D-Smart, Testere serisinin ilk 5 filmini sinemaseverler için ekranlara getiriyor.

02.10.2012 14:09

Ülkemizin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, ilk filmi 2004 yılında önce Sundance Film Festivali'nde gösterilip, vizyona çıktığında dünya çapında 100.000.000 dolar üzerinde gişe hasılatına ulaşan Testere serisini izleyicilerle buluşturacak.

İlkinin yönetmenliğini James Wan'ın yaptığı psikolojik gerilim filmi Testere (Saw), Ekim ayı boyunca her Cuma, Kasım ayının ise ilk Cuma günü, saat 23:00'te, D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de yayınlanacak.

Testere 5 ekim Cuma 23:30 5. Kanal Smart SineGold

Testere 2 12 ekim Cuma 23:30 5. Kanal Smart SineGold

Testere 3 19 ekim Cuma 23:30 5. Kanal Smart SineGold

Testere 4 26 ekim Cuma 23:30 5. Kanal Smart SineGold

Testere 5 2 kasım Cuma 23:30 5. Kanal Smart SineGold

SAW/TESTERE

Yönetmen: James Wan

Oyuncular  Cary Elwes, Leigh Whannell ve Danny Glover

Yapım Yılı: 2004

Konu: Whannell ve Elwes, birbirini tanımayan iki adamdır. Bir gün kendilerini pis bir banyonun duvarına zincirlenmiş olarak bulurlar. İkisi de bu berbat yere nasıl geldiklerini ve kendilerini nasıl bir bela beklediğini bilmemektedir.Ancak yerde yatan ve kafasının bir kısmı kopmuş adam, onlara niçin burada oldukları hakkında bir ipucu olabilir. Sonunda piskopat bir adamın son kurbanları olduklarını anlayacaklardır.

SAW 2/TESTERE 2

Yönetmen: Darren Lynn Bousman

Oyuncular Donnie Wahlberg, Beverley Mitchell

Yapım Yılı: 2005

Konu: Amanda'yla birlikte kapana kısılmış başka kurbanlar da var ve her biri yavaş yavaş kanlarına işleyen ve iki saat sonra ölümlerine neden olacak zehre bir panzehir bulmak için uğraşıyorlar. Kendine bakmak konusunda pek kaygı duymayan, dikbaşlı Xavier, grubun liderini oynamaya çalışan, sağduyulu Jonas, inatçı Addison, sıçanı andıran Obi ve duygusal açıdan kırılgan Laura da onları fiziksel ve duygusal açıdan yıpratmaya çalışan Jigsaw tarafından sınanıyorlar.

SAW 3/TESTERE 3

Yönetmen: Darren Lynn Bousman

Oyuncular  Donnie Wahlberg, Beverley Mitchell

Yapım Yılı: 2006

Konu: İlk film ile dünya çapında 100.000.000 dolar üzerinde gişe hasılatına ulaşan ve sonrasında devam filmi ile 145.000.000 dolar gişe başarısını yakalayan kült gerilim serisinin 3. filmi hayranlarına görsel bir şölen sunmayı hedefliyor. Filmde, efsane katil Jigsaw ve müridi Amanda bir yandan hasta olan Jigsaw'u acımasız oyunlarına devam edebilmesi için hayatta tutmaya çalışırken, diğer yandan yeni kurbanlarının hayata bağlılıklarını akılalmaz işkence ve oyunlarla test etmeye devam ediyorlar.

SAW 4/TESTERE 4

Yönetmen: Darren Lynn Bousman

Oyuncular  Tobin Bell, Scott Patterson

Yapım Yılı: 2006

Dil: İngilizce

Konu: Jigsaw ve asistanı Amanda hayatlarını kaybetmiştir. Dedektif Kerry cinayetinin duyulmasından sonra, 2 tecrübeli FBI ajanı Strahm ve ajan Perez, dedektif Hoffman'a Jigsaw'un kalan son oyununun çözümlenmesi için yardım ederler. Bununla birlikte, SWAT takımı komutanı Rigg kendini bu ölümcül oyunun içinde bulur. Ve eski bir dostunu ve de kendisini dehşet verici bir ölümden kurtarmak için düğümlenmiş, korkutucu tuzaklar zincirini yenmek için bir buçuk saati vardır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Testere Serisi D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement