TEV Bursiyerleri Ahmet Şerif İzgören ile Kişisel Gelişim Konferansı'nda Buluştu - Son Dakika
Güncel

TEV Bursiyerleri Ahmet Şerif İzgören ile Kişisel Gelişim Konferansı'nda Buluştu

TEV Bursiyerleri Ahmet Şerif İzgören ile Kişisel Gelişim Konferansı\'nda Buluştu

Türk Eğitim Vakfı, düzenlediği çeşitli seminer ve konferanslarla bursiyerlerinin eğitimlerinin yanı sıra kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor

12.03.2014 15:28

Kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin aydınlık geleceği için eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV), düzenlediği çeşitli seminer ve konferanslarla bursiyerlerinin eğitimlerinin yanı sıra kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor. TEV, bu kez de takım çalışması, liderlik ile isteklendirme (motivasyon) konularında 500'den fazla seminer veren kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören ile TEV bursiyerlerini buluşturdu. İzgören, farkındalık konusunda değişik bakış açılarını geliştirmek için Ankara'daki TEV bursiyerleri ile deneyimlerini gönüllü olarak paylaştı.

Kişisel farkındalık konularında 17 kitabı bulunan, İzgören Akademi'nin kurucusu Ahmet Şerif İzgören'in deneyimlerini aktarmak üzere TEV bursiyerleri ile buluştuğu, TEV Ankara Şubesi tarafından organize edilen konferans 8 Mart Cumartesi günü Ankara Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TEV Bursiyerleri Ahmet Şerif İzgören ile Kişisel Gelişim Konferansı'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement