The Cape" Universal Channel'da Başlıyor - Son Dakika
Güncel

The Cape" Universal Channel'da Başlıyor

Her şeyini kaybeden ve geri almak için çabalayan bir adamın süper kahramana dönüşme hikayesini anlatan drama dizisi "The Cape" Universal Channel'da başlıyor.

01.12.2011 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gail Berman ve Lloyd Braun ekibinin yapımcılığını üstlendiği; her şeyini kaybeden ve geri almak için çabalayan bir adamın süper kahramana dönüşme hikayesini anlatan drama dizisi "The Cape" Universal Channel'da başlıyor. 3 Aralık Cumartesi akşamı saat 21.00'de iki bölüm ard arda Eğlence Dünyası'nda keyifle izleyebilirsiniz.

Vince Faraday rolünde David Lyons ("ER"), işlemediği suçlar yüzünden suçlanan bir polisi canlandırıyor. Cinayetle suçlanıp, ölüme terk edildikten sonra karısı ve oğlundan ayrı kalmak ve gizlenmek zorunda kalıyor. Bir yandan maskeli bir çeteyle kılık değiştirip suç ortaklığı yapmaya zorlanırken bir yandan da suçla savaşıp ailesini geri kazanmaya çalışıyor.

Karısı Dana (Jennifer Ferrin, "Life On Mars") ve oğlu Trip'le (Ryan Wynott, "Flash Forward") tekrar biraraya gelme arzusu onu hayatta tutan tek şey. Şimdi, oğlu Trip'in en sevdiği çizgi roman kahramanı The Cape'ten esinlenerek, kanunu, Palm City'yi ele geçiren suçları ve saldırgan güçlere karşı kontrolü ele geçiriyor. Suçu kendi üstüne yıkmaya çalışan, oldukça güçlü kilit adamla ölümcül bir oyun oynamaya başlıyor.

James Frain (" True Blood, The Tudors") Cape'in baş düşmanı profesyonel bir katil olan milyarder Peter Fleming karakterini canlandırıyor. Chess ise Fleming'in ikinci benliği. Keith David ("Death at A Funeral") Max Malini olarak karşımıza çıkıyor. Banka soygunları yapan maskeli bir çetenin lideri, aynı zamanda da Faraday'ı Cape olması için eğiten kişi. Summer Glau ("Terminator: The Sarah Connor Chronicles") Palm City'deki suç ve çatışmalarla ilgili yazılar yazan araştırmacı blog yazarı Orwell'i canlandıyor. Dorian Missick ("Six Degrees") eski bir detektif ve Faraday'ın arkadaşı Marty Voyt isimli karakteri. Martin Klebba ("Carribean Korsanları") banka soyguncuları çetesinin alçakgönüllü elemanı olan Rollo karakterini canlandırıyor. Vinnie Jones ("Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), mahalledeki serserilerden biri ve The Cape'in düşmanı olan Chess'in işbirlikçisi Scales rolünde.

Universal Media Studios ve BermanBraun ortak yapımı olan "The Cape" in baş yapım ve yaratıcısı Tom Wheeler ("Empire"), baş yapımcıları Berman and Braun, John Wirth ("Terminator: The Sarah Connor Chronicles"), ve Gene Stein ("Accidentally On Purpose").

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel The Cape' Universal Channel'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement