The New Talk'la dünya medyası BAU'da konuşuyor - Son Dakika
Güncel

The New Talk'la dünya medyası BAU'da konuşuyor

Bahçeşehir Üniversitesi, ilki 28 Nisan'da gerçekleştirilecek The New Talk uluslararası konuşmalar dizisiyle dünya çapında medya profesyonellerini Türkiye'de ağırlayacak.

24.04.2015 18:12

Bahçeşehir Üniversitesi, medyanın yeni dünyadaki yeni kurallarını İstanbul'da belirleyecek. İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü'nün tasarladığı "The New Talk" konferans serisinde dünyanın önde gelen gazetecileri, medya yöneticileri, akademisyenleri ve ekonomi uzmanları Bahçeşehir Üniversitesi'nde konuşacak. Birincisi 28 Nisan'da düzenlenecek olan konuşma serinin ilk konukları; dünyanın önemli gazetecilerinden, ödüllü yazar Christopher Dickey ve yakın zamanda önemli bir seçim yaşayan Yunanistan'dan genç gazeteci Michael Angelos Konstantopoulos olacak.

Ortadoğu konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından olan Christopher Dickey, konuşmasında Türkiye'yi çok yakından ilgilendiren Ortadoğu'daki durumu, karışıklığı ve medyanın Ortadoğu'daki sistemlerde nasıl bir yere sahip olduğunu katılımcılarla paylaşacak. Michael Angelos Konstantopoulos ise Türkiye'nin batı komşusu Yunanistan'daki krizi, seçim sürecini, yakından takip ettiği Syriza'yı ve ekonomik bağımsızlık ilkesiyle hareket eden yeni bir habercilik anlayışının mümkün olup olmadığını paylaşacağı bir konuşma yapacak.

Moderatörlüğünü Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Görevlisi ve The New Talk Koordinatörü Mahmut Çınar'ın yapacağı ilk konferans, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü B Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olduğu The New Talk'ta konuşmacıların, katılımcıların sorularını yanıtlayacağı soru-cevap bölümü de yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The New Talk'la dünya medyası BAU'da konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement