- The Sunday Tımes: Seks Davasında Prense Dokunulmazlık - Son Dakika
Güncel

- The Sunday Tımes: Seks Davasında Prense Dokunulmazlık

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un Amerika'da 17 yaşındaki bir kızla zorla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları İngiliz basınını ikiye böldü.

04.01.2015 18:09

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un Amerika'da 17 yaşındaki bir kızla zorla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları İngiliz basınını ikiye böldü. Bazı gazeteler Prens Andrew'u aklamaya çalışırken, diğer gazeteler Andrew'un dokunulmazlık zırhını kullanarak arkadaşıyla yaptığı gizli anlaşma sayesinde kendini sıyırabileceğini yazdı.

Kraliçe 2. Elizabeth'in ortanca oğlu Prens Andrew'un reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddialarının soruşturulduğu dava ile ilgili her gün ilginç iddialar ortaya atılıyor. İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Sunday Times gazetesi, Prens Andrew'un seks skandalından arkadaşıyla yaptığı gizli bir anlaşma sayesinde kendini sıyırabileceğini iddia etti.

Haberi 'Seks davasında prense dokunulmazlık' başlığı ile veren gazete, Prens Andrew'un (54), ABD'de görülen 'seks kölesi' davasından arkadaşıyla yaptığı gizli anlaşma ile kurtulabileceğini yazdı.

'ÜÇ ÇOCUĞLA AVUSTURALYA'DA YAŞIYOR'

Florida eyaletinde görülen davada adı Virginia Roberts olduğu inanılan kadının, 1999-2002 yılları arasında, 17 yaşındayken ABD'li işadamı Jeffrey Epstein, tarafından Prens Andrew'un aralarında bulunduğu bazı kişilerle cinsel ilişkiye zorlandığını öne sürdü. Gazete Prens Andrew ile ilişkiye girdiği iddia edilen Virginia Roberts'ın şuanda Avusturalya'da üç çoçuğu ile yaşadığını belirtti.

Mahkemeye belgelerle ortaya atılan iddiaya göre, kadın, Prens Andrew'la Londra, New York ve Karayipler'de ilişkiye zorlandı. Epstein, 2008 yılında, 'küçük yaşta kızları hayat kadınlığına zorladığı' gerekçesiyle 18 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Hapisten çıktıktan sonra Epstein ile görüşen Andrew, birlikte fotoğrafları kamuoyuna yansıyınca bu arkadaşlığı nedeniyle özür dilemişti. - Londra

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel - The Sunday Tımes: Seks Davasında Prense Dokunulmazlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement