Thk'nın Kurban Kampanyası, 'Bir Deri Bir Su Damlası' - Son Dakika
Güncel

Thk'nın Kurban Kampanyası, 'Bir Deri Bir Su Damlası'

Thk\'nın Kurban Kampanyası, \'Bir Deri Bir Su Damlası\'

Kurban derisi toplamada tekel yetkisi bu yıl kaldırılan Türk Hava Kurumu (THK), 81 ilde, yine eskiden olduğu gibi gönüllü vatandaşlarla birlikte 'Bir deri bir su damlası' kampanyası ile kurban derisi toplayacak.

09.10.2013 11:15

Kurban derisi toplamada tekel yetkisi bu yıl kaldırılan Türk Hava Kurumu (THK), 81 ilde, yine eskiden olduğu gibi gönüllü vatandaşlarla birlikte 'Bir deri bir su damlası' kampanyası ile kurban derisi toplayacak. Kurum bununla ilgili tüm hazırlıkları tamamladı, afişler bastırdı.

Türk Hava Kurumu İzmir Şube Başkanı Hami Gürtunca, Türk halkının 1925 yılından beri desteğini esirgemediği THK'nın ülke havacılığının gelişmesi için kurban derisi toplamaya devam ettiğini belirtti. Bağışlanan derilerin tamamının gençlere daha iyi bir gelecek bırakmaya katkı sağlayacağını dile getiren Gürtunca, "Ülkemizin ilk ve tek havacılık uzay üniversitesi olan Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde geleceğimizin uçak mühendisleri, pilotları, uzay adamları büyük oranda burslu olarak eğitim görmektedir. Yardımlar sayesinde her yıl 300 bin gencimize yemek ve konaklama dahil ücretsiz havacılık eğitimi verilmektedir. Desteklerinizle, ülkemizde çıkan orman yangınlarına uçaklarımızla havadan müdahale edilmektedir. Yardımlarınızın son kuruşuna kadar ülkemiz ve geleceğimiz için harcanacağından şüpheniz olmasın, içiniz rahat olsun" dedi.

Gürtunca 1925 yılından bu yana ilk kez kurban derisi toplama konusunda Türk Hava Kurumu'nun tek yetkili olmadığını, tüm derneklere bu hakkın verildiğini söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Thk'nın Kurban Kampanyası, 'Bir Deri Bir Su Damlası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement