THK Üniversitesi İle İşbirliği Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Güncel

THK Üniversitesi İle İşbirliği Protokolü İmzalandı

THK Üniversitesi İle İşbirliği Protokolü İmzalandı

TSE ile Türk Hava Kurumu Üniversitesi arasında standardizasyon ve uygunluk değerlendirme alanlarında işbirliğinin geliştirilmesi, TSE tarafından THK Üniversitesi personeli ve öğrencilerine eğitim verilmesi, ortaklaşa projeler gerçekleştirilmesi amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

26.07.2013 11:45

TSE Başkanı Hulusi Şentürk, standardizasyon hizmetlerinin küresel ekonomide gelmiş olduğu seviyeyi Türkiye'de anlatmakta zorluk çektiklerini belirterek, "Dünya global bir köy haline geldi. Bu köyün bir evinde oturmak için de bu köyün normlarına uymak lazım. Çağımız artık normlar çağı. Ama o normlara uymak mı yoksa o normların oluşturulmasında etkin olmak mı? Türkiye artık buna karar vermeli" dedi.

THK Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müslüm Cengiz Taplamacıoğlu ise, işbirliği protokolü çerçevesinde eylem planları hazırlayacaklarını ifade ederek, "panel, sempozyum organizasyonlarımız var. Proje ve Ar-Ge çalışmalarında işbirliğine hazırız. Sertifikasyon hizmetlerinde, deney ve kalibrasyonlarında sizlere destek olacağımızı belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından işbirliği protokolü TSE Başkanı Hulusi Şentürk ve THK Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müslüm Cengiz Taplamacıoğlu tarafından imzalandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel THK Üniversitesi İle İşbirliği Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement