THY, Erdil'e Sponsor Olmaya Devam Edecek - Son Dakika
Güncel

THY, Erdil'e Sponsor Olmaya Devam Edecek

THY, Erdil\'e Sponsor Olmaya Devam Edecek

Türk Hava Yolları, Türkiye'nin rüzgar sörfünde parlayan ismi Lena Aylin Erdil'e 2008'den bu yana verdiği desteği bu yıl da sürdürecek.

16.01.2013 15:12  Güncelleme: 15:07

Türk Hava Yolları, Türkiye'nin rüzgar sörfünde parlayan ismi Lena Aylin Erdil'e 2008'den bu yana verdiği desteği bu yıl da sürdürecek.

THY'den yapılan açıklamada, kurumun 5 Kasım ve 2 Aralık 2012 tarihleri arasında Güney Afrika Namibia Luderitz'de yapılan Dünya Rüzgar Sörfü Sürat Yarışması'nda 45.74 Knot'luk derecesiyle "Dünyanın en hızlı 2. kadın sörfçüsü" unvanını alan Lena Aylin Erdil'e bu yıl da sponsorluğa devam edileceği belirtildi. Türk Hava Yolları'nın desteğini almanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Erdil, "PWA sörf yarışmasında Türkiye'yi podyuma taşımayı başardım ama adımı "dünyanın en hızlı kadın sörfçüsü' olarak yazdırmak istiyorum" dedi.

Dünya çapında çeşitli yarışmalarda birçok ödül alan Erdil'i tebrik eden Türk Hava Yolları Sponsorluk Yatırımları Müdür'ü Murat Öz, THY'nin Türk sporunun gelişmesinde önemli sponsorlardan biri olduğunu ifade etti. Öz, Erdil'in en büyük hayalinin de dünya şampiyonu unvanını almak olduğunu belirterek, "Türk Hava Yolları olarak destek verdiğimiz sporcunun başarıdan başarıya koşması bizim için bir gurur vesilesi. Erdil'in Dünya Şampiyonu olması için biz her türlü desteğe hazırız" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel THY, Erdil'e Sponsor Olmaya Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement