Tika'dan Somali'de Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Tika'dan Somali'de Eğitime Destek

Tika\'dan Somali\'de Eğitime Destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Somali’nin başkenti Mogadişu’da Al-Miftah Agricultural Primary&Secondary School’a malzeme ve ekipman desteğinde bulunuldu.

15.01.2016 10:31

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Somali'nin başkenti Mogadişu'da Al-Miftah Agricultural Primary&Secondary School'a malzeme ve ekipman desteğinde bulunuldu.

TİKA, Somali'de eğitim alanında yaptığı faaliyetlerle savaşın ve yoksulluğun mağdur ettiği çocukların daha iyi bir ortamda eğitim almaları için ihtiyaç duyulan okullarda fiziki altyapının iyileştirilmesi çalışmalarına devam ediyor. Mogadişu'da bulunan Al-Miftah Agricultural Secondary School'a TİKA tarafından sıra, masa, yazıcı, tahta, kitap gibi temel eğitim malzemelerinden oluşan ekipman desteğinde bulunuldu. Somali'nin başkenti Mogadişu'da 300 öğrenciye eğitim verilen okula yapılan malzeme desteği, hem okul yönetimi hem de öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. Okul yönetimi TİKA'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, TİKA Mogadişu Koordinatörü Galip Yılmaz'a bir sertifika sundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tika'dan Somali'de Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement