İstanbul-İzmir yol çalışmalarının yapıldığı Gemlik Viyadüğü için açılan çukura uçan TIR içerisinde sıkışan sürücü hayatını kaybetti.
Kaza, İstanbul-İzmir yol çalışmalarının yapıldığı Gemlik- Orhangazi arasındaki Bursa Beton kavşağı olarak bilinen bölgede gece saat 03.10 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gemlik Viyadüğü için açılan çukura son anda fark eden Necdet Karapehlivan, idaresindeki 45 UA 9657 plakalı TIR'ın kontrolünü kaybederek çukura uçtu. Kazanın ardından olay yerine Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Tır'ın uçtuğu yerin derin olmasından dolayı vinç yardımıyla yapılan çalışma saatler sürdü.
İtfaiye ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından vinç yardımı ile yapılan çalışma sonrasında, şoför Karapehlivan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Necdet Karapehlivan'ın cesedi kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.
Kazanın ardından yol yapım çalışmaları çevresinde alınan güvenlik önemleri çevredekiler tarafından sorgulanırken, yol kenarlarındaki aydınlatma direklerinin bulunmadığı uyarı tabelalarının yeterli olmadığı tartışıldı. - BURSA
Son Dakika › Güncel › Tır Viyadük İçin Açılan Çukura Uçtu: 1 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)