Kamuran KIZILBOĞA/ TİRE (İzmir), DHA) - İZMİR'in Tire İlçesi'ne yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 52 yaşındaki Özcan Şengün, yaşamını yitirdi.
Kaza, dün akşam saatlerinde, Işıklı Mahallesi Tire- Gökçen Karayolu üzerinde meydana geldi. Yol kenarındaki bir kahve oturan evli 2 çocuk babası Özcan Şengün, bir süre sonra kalkarak yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Şengün'e, Tire'den Ödemiş yönüne giden 29 yaşındaki Ferhat Uygun yönetimindeki 35 ZRA 40 plakalı otomobil çarptı. Asfalt zemine düşen Şengün'ü görenler, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Şengün, ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen Şengün, kurtarılamadı.
Kaza yerinden ayrılan sürücü Uygun, bir süre sonra jandarmaya giderek teslim oldu. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Son Dakika › Güncel › Tire'de Otomobilin Çarptığıa Yaya Öldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?