Tiyatro Sahnesinde Süpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Tiyatro Sahnesinde Süpriz Evlilik Teklifi

Tiyatro Sahnesinde Süpriz Evlilik Teklifi

İzmir Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli üsteğmen, tiyatro oyununun sonunda sahneye çıkarak kız arkadaşına evlenme teklif etti.

19.01.2014 12:14

İzmir Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli üsteğmen, tiyatro oyununun sonunda sahneye çıkarak kız arkadaşına evlenme teklif etti.

Şahin Örgel'in yazdığı, Ali Volkan Çetinkaya'nın yönettiği, Ecehan Şarman ve Ali Volkan Çetinkaya'nın rol aldığı "Aşk Bir Şey Değildir" adlı oyun, Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Görev yaptığı gemiyle gittiği Samsun'dan kente gelen Deniz Üsteğmen Ahmet Parlak, kız arkadaşı Tuğçe Altunbaş'tan habersiz tiyatro oyununu izledi. Oyunda rol alan Ali Volkan Çetinkaya, daha önce anlaştıkları Parlak'ı sahneye davet etti. Üniformasıyla sahneye çıkan Parlak, seyircilerin önünde aşkı tarif ederek kız arkadaşını sahneye çağırdı.

Alkışlarla sahneye çıkan Altunbaş, Parlak'ın diz çökerek yaptığı evlilik teklifini kabul etti.

Üsteğmen Parlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altunbaş'la birbirlerine aşık olduklarını ve sahnede bunu taçlandırdıklarını belirterek, kendisine yardımcı olan oyunculara teşekkür etti.

Altunbaş ise oyunu izlemesi için erkek arkadaşının çok ısrar ettiğini ancak teklifi hiç beklemediğini belirterek, "Erkek arkadaşımın burada olduğunu bilmiyordum. Oyuncular, 'beyazlar içinde falan' diye bahsedince o sahneye çıktı. Çok şaşırdım. Ben bu şekilde bir şey beklemiyordum. Ayaklarım titredi, heyecanlandım ve teklifi kabul ettim" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tiyatro Sahnesinde Süpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement