Tnt'de Dopdolu Ramazan Ekranı - Son Dakika
Güncel

Tnt'de Dopdolu Ramazan Ekranı

Tnt\'de Dopdolu Ramazan Ekranı

Halil Necipoğlu, Sultanahmet'ten canlı yayınlanacak olan İftar Vakti programı ile Ramazan boyunca her gün TNT'de ekranlara geliyor.

28.07.2011 15:33  Güncelleme: 15:34

Halil Necipoğlu, Ramazan'a özel konuları ve ünlü konuklarıyla İftar Vakti'nde sizleri her gün manevi bir yolculuğa çıkarıyor.

Kur'an- ı Kerim okumaları ve canlı ilahiler ile renklenecek olan Halil Necipoğlu ile İftar Vakti, Ramazan ayı boyunca her gün saat 18.30'da TNT'de.

Halil Necipoğlu ile Sahur Vakti

Sahur Vakti'nde kameralar aracılığıyla halkın arasına girerek keyifli söyleşiler gerçekleştiren Halil Necipoğlu, aynı zamanda Ramazan ve oruçla ilgili sorularınızı da cevaplayarak aydınlatıcı bilgiler aktarıyor.

Halil Necipoğlu ile Sahur Vakti Ramazan ayı boyunca her gece saat 03.00'da TNT'de.

Hayatın Şifreleri Ramazan'da TNT'de Çözülüyor

Ömer Çelakıl'la Hayatın Şifreleri'nde, Türk ve dünya televizyonlarında ilk kez yayınlanacak Kabe ve Mescid-i Nebevi'den çok özel görüntülere yer verilecek. Kutsal toprakların esrarını aydınlatacak olan Ömer Çelakıl, Mekke ve Medine'de gerçekleşmiş mucizevi olayları farklı yorumuyla izleyicilerle paylaşacak.

İlahiyatçı Arif Aslan'la birlikte Ramazan'a dair konuların da konuşulacağı Ömer Çelakıl'la Hayatın Şifreleri Ramazan boyunca hafta içi her gün saat 23.00'da TNT'de.

Mali ile Ramazan Eğlencesi TNT'de

Unutulmaz Direkler Arası Orta Oyunu ve Meddah gösterileri ile Geleneksel Ramazan kültürünü canlandıran Mali ile Ramazan Eğlencesi, TNT ekranlarında keyifli saatler yaşatıyor.

Muhteşem fasıllar ve eğlenceli şovlarla renklenecek Mali ile Ramazan Eğlencesi Ramazan boyunca hafta içi her gün saat 20.30'da TNT'de

Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam Ramazan'da TNT'de

Ramazan'da yanlızca beden için değil, ruh için de oruç tutabilme ve manevi enerjimizi yükseltebilmenin yolları, Ramazan süresince meydana gelebilecek reflü, uykusuzluk gibi şikayetlere karşı doğal çözümler, uzun ve sıcak yaz günlerinde sağlıklı oruç tutabilmek ve tutulan oruçtan verim alabilmek için önemli ipuçları Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam'da izleyicilere aktarılıyor.

Ender Saraç, Ramazan boyunca her gün iftar, ara öğün ve sahur menüleri ile oruçtan normal beslenmeye geçiş hakkında izleyicileri bilgilendiriyor.

Ender Saraç ile Sağlıklı Yaşam Ramazan boyunca hafta içi her gün saat 09.00'da TNT'de.

Arım Balım Peteğim'de Ramazan Eğlencesi

Arım Balım Peteğim'de canlı bağlatılarla ünlü sanatçı ve aşçıların evlerine bağlanılarak Ramazan yemeklerinin tarifleri alınıyor. Oruç ve Ramazan'a dair akıllara takılan her türlü soru uzmanlar tarafından cevaplanıyor.

Sabahların vazgeçilmez programı Petek Dinçöz'le Arım Balım Peteğim Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün saat 11.00'de TNT'de

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tnt'de Dopdolu Ramazan Ekranı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement