Kura çekimi yapılan milli otomobilimiz TOGG, T10X modeli araç ilk sahibini buldu! İlk teslimat Elazığ'a gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Kura çekimi yapılan milli otomobilimiz TOGG, T10X modeli araç ilk sahibini buldu! İlk teslimat Elazığ'a gerçekleşti

Kura çekimi yapılan TOGG T10X'in ilk teslimatları 7 ilde yapılmaya başlandı. İlk teslimat Elazığ'a yapılırken, trafikte yerini alan araca vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Aracın sahibi Turgay Akgün, "Bizde ilk 10'da olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müthiş bir araba. Elazığ'ımıza ilk getirebilmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşların ilgisi müthiş. Biz kimseye haber vermedik. Vermediğimiz halde bu şekilde. Sadece çekirdek ailemizle teslim almak istemiştik" dedi.

30.04.2023 15:28  Güncelleme: 15:58

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG T10X için kura çekimleri yapılmıştı. Togg'da heyecanlı bekleyiş sona erdi. Hafta sonu Adana, Bursa, Elazığ, Isparta, İstanbul, İzmir ve Kocaeli şehirlerindeki ilk Togg T10X'in teslimatlarının yapılmaya başlandı.

TOGG'un ilk teslimatı Elazığ'a ulaştı

İLK TOGG TESLİM EDİLDİ

Kuranın ardından Kula rengi TOGG, bugün Elazığ'da Turgay Akgün'e teslim edildi. Elazığ trafiğinde yerini alan 23 LN 023 plakalı TOGG, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

TOGG'un ilk teslimatı Elazığ'a ulaştı

"VATANDAŞLARIN İLGİSİ MÜTHİŞ"

Turgay Akgün, "Bizde ilk 10'da olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müthiş bir araba. Sahip olmak isteyen herkes umarım sahip olur. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Hiç ses yok. Sadece müzik sesi var. Onun haricinde ne yol sesi ne de motor sesi var. Hiçbir şey yok. Elazığ'ın ilk TOGG'u. Elazığ'ımıza ilk getirebilmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşların ilgisi müthiş. Biz kimseye haber vermedik. Vermediğimiz halde bu şekilde. Sadece çekirdek ailemizle teslim almak istemiştik" dedi.

TOGG'un ilk teslimatı Elazığ'a ulaştı

"DAHA ÖNCE BU KADAR KONFORLU ARAÇ GÖRMEDİM"

Vatandaşlardan Abdullah Kara, "Ben 38 yıl Almanya'da kaldım. Daha önce bu kadar konforlu bir araç görmedim. Gerçekten çok harika" diye konuştu.

TOGG'un ilk teslimatı Elazığ'a ulaştı

"HAFTA SONU 7 ŞEHİRDE TESLİMAT VAR"

Togg, hafta sonu Adana, Bursa, Elazığ, Isparta, İstanbul, İzmir ve Kocaeli şehirlerindeki ilk Togg T10X'in teslimatlarının yapılmaya başlandığını açıklamıştı. Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Bu hafta sonu Adana, Bursa, Elazığ, Isparta, İstanbul, İzmir ve Kocaeli şehirlerindeki ilk kullanıcılarımızın evlerine akıllı cihazlarını teslim edeceğiz." ifadelerine yer verilmişti.

Kura çekimi yapılan milli otomobilimiz TOGG, T10X modeli araç ilk sahibini buldu! İlk teslimat Elazığ\'a gerçekleşti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kura çekimi yapılan milli otomobilimiz TOGG, T10X modeli araç ilk sahibini buldu! İlk teslimat Elazığ'a gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Gerginyo : Parası olan alıyor koçum geri kalanlar soğan hesabı yapıyor 80 27 Yanıtla
  • Bülent Yalvaç: Allah muhafaza eylesin ülkemizle gurur duyuyorum helal olsun RTE MaşAllah 68 32 Yanıtla
  • ATSIZ : Bu arabayı alabilecek kadar geliri olan mutlu azınlık...Geri kalan %85 dar gelirliler bakıp bakıp iç çekerler ancak... 44 52 Yanıtla
  • Biyo Art: Ateistler: TOGG diye bir şey yoktur tog fabrikası da yoktur her şey yalan 40 26 Yanıtla
  • ahmet kıran: Hayırlı uğurlu olsun Allah'ım kaza bela vermesin Ülkemizle gurur duyuyorum 48 13 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Çekilişle araba derken yani yorpillilermi ücretli yada ücretsiz peki 18 31 Yanıtla
  • Mirac Hakan: Helal olsun toprağım Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin 20 5 Yanıtla
  • alos : PARDON 38 YIL ALMANYA DERKEN YAŞ KAÇTI, 6 2 Yanıtla
  • Murat: Karnımızı doyuracak para yokki togg alalim 3 3 Yanıtla
  • günahkar kisi5: YALAN 2 3 Yanıtla

Advertisement