Tokat Kazada Ölen Anne ve Oğlu Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Tokat Kazada Ölen Anne ve Oğlu Toprağa Verildi

Kazada ölen anne ve oğlu toprağa verildiTOKAT'ta otomobille mermer yüklü TIR'ın çarpıştığı kazada hayatını kaybeden anne ve oğlu Erbaa ilçesinde toprağa verildi.

24.04.2018 18:50

Kazada ölen anne ve oğlu toprağa verildi

TOKAT'ta otomobille mermer yüklü TIR'ın çarpıştığı kazada hayatını kaybeden anne ve oğlu Erbaa ilçesinde toprağa verildi.

Kaza dün gece 21.45 sıralarında Tokat- Niksar Karayolu Musapınarı mevkisinde meydana geldi. Erbaa'dan Turhal'a hareket halindeki Nursal Özgün (38) yönetimindeki 60 EB 829 plaklı otomobil, karşı yönden gelen işlenmiş mermer yüklü İsmail Temelöz yönetimindeki 60 EB 573 plakalı TIR'ın dorsesine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil şarampole uçtu. Kazada otomobil sürücüsü, Turhal Şeker Fabrikasında çalışan evli ve bir çocuk babası Nursal Özgün ile annesi Hatice Özgün (78) hayatını kaybetti. TIR sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

BABASI DA TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ

Kazada hayatını kaybeden Nursal ve annesi Hatice Özgün, hastanedeki otopsi işlemlerinin ardından Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evlerinin önünde helallik alındıktan sonra Karayaka Beldesine getirildi. Karayaka Büyük Cami'de ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına Nursal Özgün'ün, Turhal Şeker Fabrikasından iş arkadaşları ve yakınları katıldı. Anne-oğulun naaşları, kılınan cenaze namazının ardından Karayaka Merkez Mezarlığına defnedildi. Nursal Özgün'ün babası Osman Özgün'ün de 2010 yılında geçirdiği trafik kazası sebebiyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Tokat Kazada Ölen Anne ve Oğlu Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Kazada Ölen Anne ve Oğlu Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement