TOKİ Payas'ta 937 Konut İnşa Edecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

TOKİ Payas'ta 937 Konut İnşa Edecek

25.08.2016 12:50

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçede 937 konutluk Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatının önümüzdeki aylarda başlayacağını belirtti.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçede 937 konutluk Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatının önümüzdeki aylarda başlayacağını belirtti.

Altan, yaptığı yazılı açıklamada TOKİ projesinin tüm resmi prosedürlerinin tamamlanarak onaylandığı, ekim ayında ihaleye çıkılacağı müjdesini verdi.

Yerel seçim öncesi ilçe halkına söz verdiği projeleri yerine yetirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Altan, şöyle devam etti:

"Payas'ımızın vizyon projesi olan ve bölge başta olmak üzere tüm Türkiye'de örnek teşkil edecek projemiz TOKİ tarafından onaylandı. inşallah 937 konut ve bir mescit ile altyapı hizmetlerini kapsayan ihale tamamlanmasının ardından ilk kazma vurulacaktır. Payas'a bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, AK Parti Hatay milletvekillerimize ve TOKİ Başkanımız Ergün Turan'a şahsım ve tüm Payaslı hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TOKİ Payas'ta 937 Konut İnşa Edecek - Son Dakika


Advertisement