"Toplumun Her Kesimine Hitap Ediyoruz" - Son Dakika
Güncel

"Toplumun Her Kesimine Hitap Ediyoruz"

"Toplumun Her Kesimine Hitap Ediyoruz"

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, toplumun her kesimine açık olduklarını söyledi.

14.01.2013 12:37

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi okul yöneticilerini ve okul aile birliği üyelerini makamında ağırladı.

Bursa Kent Konseyi ofislerindeki ziyarette Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Ragıp Burak'a, okul aile birliği yöneticileri ve öğretmenlerden oluşan heyet eşlik etti. Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Hacıoğlu ve Yerel Gündem Şube Müdürvekili Yasemin Tatlı'nın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, 'Toplumsal Denge Çizgisi' anlayışıyla toplumun her kesimini kucakladıklarını ifade etti.

4 meclis, 34 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüsü ile Türkiye'ye örnek bir Bursa markası oluşturduklarını anlatan Pala, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 43 aylık dönemde yaklaşık 4800 faaliyet yaptık. Başarımızdaki en büyük etken, toplumsal denge çizgisi anlayışımız, herkese ve her kesime hitap ediyor oluşumuz ve herkese toplantılarda mikrofon vermemizdir. Bursa'yı ilgilendiren her konuyu gündemimize alıyoruz, tartışıyoruz ve konuşuyoruz" dedi.

Gençlik Meclisi tarafından her yıl 'Lise Temsilcileri Buluşması' düzenlendiğini ve buluşmaya katılan öğrencilere tek tek kürsüde söz verildiğini hatırlatan Pala, "Siz değerli öğretmenlerimizin yetiştirdiği öğrenciler bu tarz buluşmalarda kürsüye çıkıp kendilerini ifade ediyorlar. Eğitim-öğretim ile ilgili öneri ve görüşlerini bizlerle paylaşıyorlar. Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Bursa'nın köklü eğitim kurumları arasında yer alıyor. Kurulduğu günden bu yana birçok tanınmış isim bu okuldan mezun oldu. Bursa Kent Konseyi olarak Bursa'nın bu güzide eğitim kurumu ile her türlü ortaklık geliştirmeye hazırız" diye konuştu.

Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Ragıp Burak ise, okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda Müdür Yardımcısı Ragıp Burak tarafından Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala'ya öğrenciler tarafından yapılan hediyelik eşyalar takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Toplumun Her Kesimine Hitap Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement