Total War: Warhammer Bomba Gibi Geliyor - Son Dakika
Güncel

Total War: Warhammer Bomba Gibi Geliyor

Total War: Warhammer Bomba Gibi Geliyor

Seneler önce Shogun: Total War ile savaşları "meydan savaşı" konseptine taşıyan, hemen peşinden piyasaya çıkan Medieval: Total War'da bulunan Türk orduları ile de ülkemizde büyük bir hayran kitlesi kazanan oyun bu defa paralel bir evren olan Warhammer ile geliyor karşımıza.Son dönemde ne kadar çok Warhammer oyununa maruz kaldığımızın muhtemelen farkındasınızdır.

13.04.2016 07:41

Seneler önce Shogun: Total War ile savaşları "meydan savaşı" konseptine taşıyan, hemen peşinden piyasaya çıkan Medieval: Total War'da bulunan Türk orduları ile de ülkemizde büyük bir hayran kitlesi kazanan oyun bu defa paralel bir evren olan Warhammer ile geliyor karşımıza.

Son dönemde ne kadar çok Warhammer oyununa maruz kaldığımızın muhtemelen farkındasınızdır. Onca Warhammer ve Warhammer 40K oyunu arasından en fazla merak ettiğimiz ise elbette Total War: Warhammer.

Bu arada Sega'dan yapılan açıklama bir iyi bir de kötü haber içeriyor. Buna göre Chaos'u oyunda kontrol edebileceğiz ve bu müthiş bir haber. Kötü haber ise Chaos'un DLC olarak gelecek olması. Eğer oyunun ana senaryo bölümünde Chaos'u kontrol etmek istiyorsanız ön sipariş verenlere bedava olacak olan Chaos Warriors Race Pack'i satın almanız gerekecek.

Sega'nın bunu ilk defa yapmadığını da hatırlatmak gerekiyor, daha önce Total War: Rome 2'de hatırlayacağınız gibi, mesela Yunanlılar ön sipariş verenlerin ulaşabileceği bir ırk olarak oyunculara sunulmuş ve Steam üzerinden 6 dolar gibi bir fiyatla oyunculara sunulmuştu.

tarafından hazırlanmıştır.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Total War: Warhammer Bomba Gibi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement