Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Fırtınanın Yol Açtığı 35 Olaya Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Fırtınanın Yol Açtığı 35 Olaya Müdahale Etti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Fırtınanın Yol Açtığı 35 Olaya Müdahale Etti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, fırtına nedeniyle meydana gelen yangın, ağaç devrilmesi, çatı uçması ve mahsur kalma gibi 35 olaya müdahale etti. İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, anında müdahale ederek vatandaşların can ve mal güvenliğini korudu.

11.05.2024 23:35

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri fırtınanın yol açtığı 35 olaya müdahale etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, fırtına dolayısıyla meydana gelen yangın, ağaç devrilmesi, çatı uçması ve mahsur kalma gibi olaylara İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince müdahale edildiği belirtildi.

Ekiplerin anında müdahalesiyle yaşanması muhtemel tehlikelerin önüne geçtiğinin altı çizilen açıklamada, "İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz 24, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerimiz 11 olmak üzere 35 olaya müdahale edildi. Ekiplerimiz, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için büyük gayret gösterdi." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Büyükşehir Belediyesi İletişim ve Koordinasyon Merkezi Alo 153'e gelen çağrıların da ilgili birimlere yönlendirildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Fırtınanın Yol Açtığı 35 Olaya Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement