Trabzon Kamyonun Çarptığı 2 Çocuk Öldü - Son Dakika
Güncel

Trabzon Kamyonun Çarptığı 2 Çocuk Öldü

Trabzon Kamyonun Çarptığı 2 Çocuk Öldü

Kamyonun çarptığı 2 çocuk öldüTrabzon'da evlerinin önündeki yolda tekerlekli tahtalarla kayan 13 yaşındaki Kemal Yılmaz ile kuzeni 4 yaşındaki Elif Yılmaz'a kamyon çarptı.

06.06.2016 18:13

Kamyonun çarptığı 2 çocuk öldü

Trabzon'da evlerinin önündeki yolda tekerlekli tahtalarla kayan 13 yaşındaki Kemal Yılmaz ile kuzeni 4 yaşındaki Elif Yılmaz'a kamyon çarptı. İki çocuk hayatını kaybetti.

Kaza Kireçhane Mahallesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ş.K. yönetimindeki 61 K 3241 plakalı kamyon, yokuş aşağı doğru seyir halindeyken, yolda tekerlekli tahtalarla kayan 6. sınıf öğrencisi Kemal ve kuzeni Elif Yılmaz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan iki çocuk olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki bir inşaata malzeme taşıdığı öğrenilen kamyonun sürücüsü Ş.K. olay sonrası gözaltına alındı.

Bu arada, jandarma ekiplerinin gerekli işlemlerin ardından kamyonu başka bir sürücüyle götürmek istemesi, iki çocuğun yakınlarının tepkisine neden oldu. Kaybettiği oğlu Kemal'in okul giysilerine sarılarak gözyaşı döken baba Nazım Yılmaz, kamyonun kaldırılmak istenmesine tepki gösterdi, 'O kamyon burada kalacak. Yakacağım o kamyonuö diye bağırdı. Acılı baba jandarma ekipleri ve yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilebildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Kamyonun Çarptığı 2 Çocuk Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement