Trabzon Şehit Polis İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Trabzon Şehit Polis İçin Tören Düzenlendi

Trabzon'un Maçka ilçesinde, 22 Mart Perşembe günü, sürücüsünün durumundan şüphelenilen aracı takip sırasında dereye uçan ekip otosunda akıntıya kapılıp, kaybolan ve 11 gün sonra cansız bedenine ulaşılan polis memuru Mehmet Ayan (26) için Trabzon Valiliği önünde tören düzenlendi.

02.04.2018 16:27

Trabzon'un Maçka ilçesinde, 22 Mart Perşembe günü, sürücüsünün durumundan şüphelenilen aracı takip sırasında dereye uçan ekip otosunda akıntıya kapılıp, kaybolan ve 11 gün sonra cansız bedenine ulaşılan polis memuru Mehmet Ayan (26) için Trabzon Valiliği önünde tören düzenlendi. Törene, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile şehit polis memurunun annesi Ayşe, babası İsmail, eşi Hacer, kardeşleri Muhammet ve Mücahit Ayan ile vatandaşlar katıldı. Şehit polis Ayan'ın cenazesi polis meslektaşlarının omzunda alana getirildi. Kardeşi Muhammet Ayan, ağabeyinin fotoğrafını taşıdı.

BABA ARAMA ÇALIŞMALARI İÇİN HELALLİK İSTEDİ

Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan törende, şehit polis memuru Mehmet Ayan'ın özgeçmişi ile Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi. Törenin ardından şehit polisin cenazesi meslektaşlarının omzunda tekbirler eşliğinde cenaze aracına konuldu. Gözyaşlarını tutamayan aileyi Vali ve Belediye Başkanı teselli etmeye çalıştı. Şehit polis Mehmet Ayan'ın babası İsmail Ayan, 11 gündür aralıksız sürdürülen arama çalışmalarından dolayı Vali Yücel Yavuz'a teşekür etti, helallik istedi. Şehit polisi Ayan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'a gönderildi.

Trabzon Şehit Polis İçin Tören Düzenlendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Şehit Polis İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement