Trabzon'un 18 ilçesinde Kurban Bayramı öncesi temizlik yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzon'un 18 ilçesinde Kurban Bayramı öncesi temizlik yapıldı

15.06.2024 12:21

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi şehri temizlemek amacıyla geniş kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı. Üst ve alt geçitlerin yıkandığı, mezarlık, yol, kaldırım, sahil kıyıları ve plajların temizlendiği, meydan çevresinin düzenlendiği, otobüs duraklarının bakımının yapıldığı belirtilen açıklamada, turizm mekanlarının da özenle temizlenerek bayram öncesi ziyaretçilere hazır hale getirildiği ifade edildi.

Trabzon'un 18 ilçesinde Kurban Bayramı öncesi temizlik yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehri bayrama hazırlamak amacıyla geniş kapsamlı temizlik seferberliği başlatıldığı belirtildi.

Üst ve alt geçitlerin yıkandığı, mezarlık, yol, kaldırım, sahil kıyıları ve plajların temizlendiği, meydan çevresinin düzenlendiği, otobüs duraklarının bakımının yapıldığı vurgulanan açıklamada, turizm mekanlarının da özenle temizlenerek bayram öncesi ziyaretçilere hazır hale getirildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'un 18 ilçesinde Kurban Bayramı öncesi temizlik yapıldı - Son Dakika


Advertisement