Trabzon'un yüksek yaylaları kar altında, Kadırga'da sokak hayvanları beslendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Trabzon'un yüksek yaylaları kar altında, Kadırga'da sokak hayvanları beslendi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Trabzon'un yüksek kesimlerinde sağanağın ardından etkili olan kar, Tonya'daki Kadırga ile Şalpazarı'ndaki Sis Dağı ve Alaca yaylalarını beyaz örtüyle kapladı. Kadırga Yaylası'ndaki vatandaşlar, ani kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanabilecek sokak hayvanlarını besledi.

Trabzon'un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası Kadırga, Sis Dağı ve Alaca yaylaları beyaza büründü.

Kentte dün aralıklarla etkili olan sağanak, gece saatlerinde hava sıcaklığının düşmesiyle yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı.

Yağışın ardından Tonya ilçesindeki Kadırga Yaylası ile Şalpazarı ilçesindeki Sis Dağı ve Alaca yaylalarının yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı.

Öte yandan Kadırga Yaylası'nda bulunan vatandaşlar, aniden bastıran kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanabilecek sokak hayvanlarını besledi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.