Trabzonspor'da İstifa Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da İstifa Açıklaması

Trabzonspor\'da İstifa Açıklaması

TRABZONSPOR'da başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Zeki Öztürk, Yönetim Kurulu kararlarının hiçbir anlam taşımadığını belirterek, Yönetim Kurulu üyeliğinden de istifa ettiğini açıkladı.

05.08.2016 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRABZONSPOR'da başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Zeki Öztürk, Yönetim Kurulu kararlarının hiçbir anlam taşımadığını belirterek, Yönetim Kurulu üyeliğinden de istifa ettiğini açıkladı.

Zeki Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor'un, Akyazı Stadyumu ve HES ten sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerinden 30.07.2016 tarihinde ve yönetim kurulu üyeliğinden bugünkü tarih itibarı ile ayrıldığını açıkladı.

"İKİ YÖNETİCİ İLE KARAR ALINDI"

Fikir ayrılıklarının yaşandığını belirten Öztürk, "HES Projesi, Yaklaşık 90 milyon liraya mal olacak ve temin edilecek kredi ile yapılacak bir projedir. Bu proje ile kredi geri ödemesi inşaat süresi dahil 8-10 yılda tamamlanacak olup, yıllık 18-20 milyon lira civarında gelir getirecek projedir. Ancak Kulüp Başkanı Sayın Muharrem Usta ve iki yöneticinin HES Projesini yapmak yerine satmaktan yana tavır almaları nedeniyle içine düştüğümüz anlaşmazlık gereği, kulübün zararına gördüğüm satış işlemine dahil olmamak için Bordo Mavi Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığından yaklaşık 3 ay önce ayrıldım. Akyazı Stat Koordinatörlüğü görevime ise devam ettim" dedi.

"BAŞKAN ÇALIŞMALARIMIZI YOK SAYDI"

Başkan Muharrem Usta'nın yönetim kurulunu yok sayarak, yanında bulunan iki yönetici ile birlikte karar almasından dolayı ters düştüklerini ifade eden Öztürk, "Trabzonspor'un zarar görmemesi için birkaç kez Başkan Usta ile bu şekilde çalışamayacağımızı görüştüm. Buna rağmen herhangi bir gelişme olmaması nedeniyle de Başkan Yardımcılığı görevimden istifa dilekçemi 30.07.2016 tarihinde Yönetim Kurulu'na sundum. Kulüp Yönetim Kurulu üyesi olarak kalmaya ise devam ettim. Ancak, stat koltuk rengi belirleme çalışmamızın Sayın Başkan tarafından yok sayılması yönetim kurulu üyesi olarak da kalmamı imkansızlaştırmıştır" diye konuştu.

"YÖNETİM KURULU KARARLARI ANLAM TAŞIMIYOR"

Başkanın öngördüğü tasarımı Yönetim Kurulu olarak kabul ettiklerini söyleyen Öztürk, "Kabul edilen tasarım uygulanmak üzere, 2 gün sonra stat inşaatından sorumlu TOKİ yetkililerine sunduk. Başkanın onayı ve Yönetim Kurulu kararı ile yaklaşık 3 ay önce alınmış olan bu kararı, Sayın Başkanın görevlerimden istifadan sonra 04.07.2016 tarihinde twitter hesabından yayınladığı, 'Bu görünüm olmayacak. İşin üzerindeyiz arkadaşlar. Modern ve şık bir dizayn olacak' paylaşımı ile zor da olsa bir araya gelen ve karar alan Yönetim Kurulu'nun kararlarının hiçbir anlam taşımadığını bir kez daha görmüş oldum. Birlikte karar alamayan bir yapının parçası olmanın Trabzonspor'a vereceği zararı görerek, kendime olan saygım, Trabzonspor'a olan sevgim, istişare ettiğim dostlarıma olan sorumluluğum ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak bize rey veren delegenin reyinin hakkını vermek için Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeliğimden de 05.07.2016 tarihi itibariyle istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da İstifa Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement