Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın UEFA Lisansını Almak İçin Ek Süre Verildi - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın UEFA Lisansını Almak İçin Ek Süre Verildi

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın UEFA Lisansını Almak İçin Ek Süre Verildi

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın UEFA lisansını almak için ek süre verildiTrabzonspor Kulübü Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, kulübün UEFA lisansı alamamasıyla ilgili olarak, Tüm sorunlarını çözenler lisanslarını alıyor.

11.05.2016 17:37

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın UEFA lisansını almak için ek süre verildi

Trabzonspor Kulübü Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, kulübün UEFA lisansı alamamasıyla ilgili olarak, Tüm sorunlarını çözenler lisanslarını alıyor. Bizim gibi kulüplere ise ek süre veriliyor. Bu ek süre zarfında da sana geri kalan eksikliklerini tamamla diyor dedi.

Trabzonspor'un UEFA lisansı alamamasıyla ilgili olarak Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Büyükaydın, lisans almak için belirli kriterler bulunduğunu belirterek, Kimseye borcun olmadığı zaman ve kriterlerini yerine getirdiğin zaman UEFA lisansını alabiliyorsun. Ama biz o kriterlerin tamamını yerine getiremedik. Bu konuda eksiklerimiz var. Tüm sorunlarını çözenler lisanslarını alıyor. Bizim gibi kulüplere ise ek süre veriliyor. Bu ek süre zarfında da sana geri kalan eksikliklerini tamamla diyor. Bu eksiklikler bildiğim kadarıyla 30 ve 60 gün arasında. 60 güne kadar bu kriterlerdeki eksiklikleri de tamamlayıp tekrar sunarsan sorun ortadan kalkıyor diye konuştu.

Büyükaydın, Bu kriterler noktasında Özer ve Sefa'nın yaptığı başvurular etkili olmuş mudur şeklindeki soruya, Hepsi olur. Bunların hepsi bir argüman. Sadece Sefa ile Özer'in ki değil geçmişte de var. Menajerler var, kulüpler var, FİFA kulüpleri var. Buradan sözleşmesini fes edip ayrılan oyunculardan mutabakat yapıpta kriterlerini yerine getirmeyen oyuncular var. Hepsi bunların bir parçası. Bunlar bunların daha yenisi. O da onların arasına dahil edilecek ifadesini kullandı.

Trabzonspor'un ekonomik konularda ciddi uğraş, mücadele verdiğini kaydeden Büyükaydın, şunları söyledi

İşin özeti bunların hepsi paraya bağlı. Para olarak bu işin çözümünü bulup borcumuz olanların elindeki çeki, seneti gecikmiş ödemelerini tahsis edersen hepsi ortadan kalkar. Gece gündüz bu işin için uğraşıyoruz. Rakamlar küçük değil çok büyük rakamlar. Bir anda bunları çözmek o kadar kolay gibi durmuyor. Ama çok birikim var. 1461 Trabzon'un bile kulüp lisansının olmadığı ve iki sene öncesinden verilmiş çek ve senetler var. Bunların hepsini çözüme kavuşturup neticelendirip ödemelerini yaparsanız olayın büyük bir bölümü çözülüyor. Onun için çalışmaların tamamı bu yönde.

Büyükaydın, bir gazetecinin Ersun Yanal kulübü icraya verdi mi şeklindeki sorusuna şöyle cevap verdi

İcraya kulübü birçok insan verdi, sadece Ersun Yanal değil. Süleyman Hurma da verdi. Şota hocaya da ödeme yapamadığımız için o da mecbur kaldı verdi. Kayserispor bizim evrakları başka oyuncuya verdi. O evraklardan da bize icra geldi. Bu iş tamamen paraya bağlı. Parayla beraber eldeki senetleri ve borçları kapatmamız lazım. UEFA herkese farklı uygulama yapmıyor. Kriterlerin uygulamazsan ayırt etmeden ceza kesiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın UEFA Lisansını Almak İçin Ek Süre Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement