Trabzonspor Genel Sekreteri: Fenerbahçe Maçında 3 Puan İstiyoruz - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Genel Sekreteri: Fenerbahçe Maçında 3 Puan İstiyoruz

Trabzonspor Genel Sekreteri: Fenerbahçe Maçında 3 Puan İstiyoruz

Trabzonspor Genel Sekreteri Güney, "Fenerbahçe maçında 3 puan almak istiyoruz" dedi.

07.09.2014 14:54  Güncelleme: 14:05

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Gelecek hafta pazar akşamı oynayacağımız Fenerbahçe maçında 90 dakika tamamlandığında gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

"DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Genel Sekreteri Güney, Fenerbahçe maçında taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyacaklarını vurgularken de şunları söyledi:

"Taraftarlarımızdan takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Çünkü bu maçta onlara ihtiyacımız olacak. Fenerbahçe maçından 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu maçın öneminin farkında. Ligde şampiyonluğunu hedefleyen bir takım olarak 3 puana ulaşmak zorundayız. Yönetim olarak oyuncularımızın motivasyonunu artırma anlamında gereken her şeyi de yapıyoruz."

HALİLHODZİÇ'İN YÜZÜ GÜLDÜ

Trabzonspor'un dün akşam Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında aldığı 6-2'lik galibiyet teknik heyetin yüzünü güldürdü. Özellikle yedek oyuncuların sergilediği performanstan fazlasıyla memnun kalan Halilhodziç'i Fenerbahçe maçı öncesi kadro seçimi konusunda tatlı bir sıkıntı bastı. Milli takımlardan yorgun gelecek oyuncularını birkaç gün içerisinde Fenerbahçe maçına hazırlayacak olan Boşnak teknik adam, rakibin oynadığı hazırlık maçlarını ve ilk lig maçını ise detaylı bir şekilde analiz etti.

CORDOZO VE BOSİNGWA KOŞULARA BAŞLADI

Trabzonspor, Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Yusuf, Belkalem, Medjani, Constant, Yatabare, Waris, Papadopoulos ve salonda çalışan Mustafa katılmazken Bosingwa ve Cardozo koşu yaptı. Cardozo ve Bosingwa'nın sakatlıklarının büyük oranda geçtiği ve Fenerbahçe maçına yetişebilecekleri öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Genel Sekreteri: Fenerbahçe Maçında 3 Puan İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement