Trabzonspor, Moral ve 3 Puan İçin İstanbul Deplasmanında - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor, Moral ve 3 Puan İçin İstanbul Deplasmanında

Trabzonspor, Moral ve 3 Puan İçin İstanbul Deplasmanında

Trabzonspor, moral ve 3 puan için İstanbul deplasmanında Ligde son 6 maçında sadece bir galibiyet alabilen Trabzonspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir'i yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtmak ve camiaya moral kazandırmak istiyor.

06.11.2015 16:13

Trabzonspor, moral ve 3 puan için İstanbul deplasmanında

Ligde son 6 maçında sadece bir galibiyet alabilen Trabzonspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir'i yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtmak ve camiaya moral kazandırmak istiyor.

Gaziantepspor maçı sonrası gelişen olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerine uzun süreli hak mahrumiyeti ve para cezaları verilen Trabzonspor, yarın alacağı 3 puanla sıkıntılı günleri geride bırakıp yeniden lige dönüş yapmayı amaçlıyor. Bordo-mavililerde uzun süredir takımdan ayrı olan Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici'nin Medipol Başakşehir karşısında ilk 11'de görev yapması bekleniyor.

SON ANTRENMANI YAPTI, İSTANBUL'A GİTTİ

Trabzonspor, bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Medipol Başakşehir maçının son antrenmanını yaptı. Çalışmaya sakatlığı süren Marko Marin dışında tüm oyuncular katıldı. Trabzonspor, antrenmanın ardından saat 14.00'te özel uçakla İstanbul'a gitti. Teknik Direktör Şota Arveladze, sakatlığı süren Marin ve kadroya almadığı Aytaç Kara dışındaki tüm oyuncuları İstanbul'a götürdü. Cardozo ve kaleci Esteban Alvaardo'nun aileleriyle İstanbul'a giderken, bu oyuncuların milli takım arasında izinli olarak ülkelerine geçeceği belirtildi.

MEDJANİ'NİN YENİ İMAJI

Bu arada Trabzonspr'un Cezayirli oyuncusu Carl Medjani de yeni imajıyla dikkat çekti. Saçlarını kazıtan Medjani'nin imajını takım arkadaşları da beğendi.

BAŞAKŞEHİR'LE 15. RANDEVU

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir ligde yarın 15'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 14 maçta bordo-mavililer 9 galibiyet elde ederken, Medipol Başakşehir ise 2 kez kazanan taraf oldu. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer geride kalan 14 maçta 31 gol atarken kalesinde 14 gol gördü.

TRABZONSPOR'UN BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Onur-Cavanda, Aykut, Douglas, Constant- Medjani, Okay ' Ömer, Mehmet Ekici, Erkan ' Cardozo

SAKAT Marko Marin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor, Moral ve 3 Puan İçin İstanbul Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement