Trakya Cam'dan Dört Yeni Buzlu Cam Deseni - Son Dakika
Güncel

Trakya Cam'dan Dört Yeni Buzlu Cam Deseni

Trakya Cam\'dan Dört Yeni Buzlu Cam Deseni

Trakya Cam Sanayii A.Ş, klasik buzlu cam serisini TRC Deco classic, özel tasarımlı buzlu cam serisini ise TRC Elit Glass markasıyla pazara sunuyor.

23.05.2013 13:54

Point, Rain, Mat Irmak, Crystal

Şişecam Topluluğu şirketlerinden, düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş, klasik buzlu cam serisini TRC Deco classic, özel tasarımlı buzlu cam serisini ise TRC Elit Glass markasıyla pazara sunuyor.

Trakya Cam, dekoratif buzlu cam serilerine eklediği estetik görünümlü yeni buzlu cam desenleriyle mimarlara, tasarımcılara ve nihai kullanıcılara farklı uygulama alternatifleri yaratıyor.

Trakya Cam Sanayii A.Ş, klasik buzlu cam serisini TRC Deco classic, özel tasarımlı buzlu cam serisini ise TRC Elit Glass markasıyla pazara sunuyor. Trakya Cam, dekoratif buzlu cam serilerine eklediği estetik görünümlü yeni buzlu cam desenleriyle mimarlara, tasarımcılara ve nihai kullanıcılara farklı uygulama alternatifleri yaratıyor.

Mekân tasarımlarına yeni boyutlar katan TRC Deco Classic ve TRC Elit Glass serileri iç kapı camlamaları, ara bölme duvarları, balkon camlamaları, merdiven korkulukları, mutfak-banyo dolapları, duşkabinlerde tercih ediliyor.

Trakya Cam;

· Mandalin, Petek, Hasır ve Toprak desenlerinden oluşan Deco Classic serisine

Mat Irmak ve Crystal

· Kare, Çizgi, Tül ve Çamdalı desenlerinden oluşan ıElit Glass serisine ise

Point ve Rain

desenlerini eklenmiştir.

Şeffaflığın ve gizliliğin aynı anda yaşanmasına imkan veren, tasarım zenginliği sağlayan yeni desenlerin derinliği ve dokusu, ışık ve görüntü geçirgenliğini belirliyor. Buzlu camlar, ısıl işlem (temperleme) ile normal cama göre beş kat fazla darbe dayanımı sağlayarak emniyet camı özelliği kazanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trakya Cam'dan Dört Yeni Buzlu Cam Deseni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement