(KIRKLARELİ)- Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi, 2-4 Aralık 2025 tarihleri arasında düzenlenecek 'Trakya Lojistik Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak.
Trakya bölgesindeki üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrenciler ve sektör profesyonellerinin katılımıyla Trakya Lojistik Zirvesi, 2-4 Aralık 2025 tarihleri arasında Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde gerçekleştirilecek. Trakya'nın jeostratejik öneminden bölgesel kalkınmaya, dış ticaret beklentilerinden limanlar ve denizyolu taşımacılığına, sınır kapılarından envanter yönetimine kadar pek çok konuda panellerin düzenleneceği zirve, Yıldızları Sanat Akademisi K. Budak Çal Salonu'nda yapılacak. Zirve, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kırklareli Üniversitesi, Lüleburgaz Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı ile KLÜ Lojistik Kulübü iş birliği ile düzenlenecek.
Zirvede önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak
Zirveye; Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, İstanbul Kültür Üniversitesi İ.İ.B.F. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Alçın, Sistem Alüminyum Lojistik Direktörü Yusuf Darıdereli, Zorluteks Dış Ticaret Müdürü Nuray Karabıyık, UKODER Başkanı/Yetkilendirilmiş Gümrük Müşaviri Çiğdem Ağdağ, Atlas Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Şermin Önem, İğneada Liman Başkanı Resul Ulaş, Asyaport Liman A.Ş. Planlama Uzmanı Buse Nur Dölarslan, Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür V. Mehmet Yapıcı, Avrupa Serbest Bölge Genel Müdürü Tarkan Değirmenci, Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi/LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, Ford Otosan Envanter Stratejisi/Yönetimi Teknik Lideri Dr. Bilal Şeker konuşmacı olarak katılacak.
Son Dakika › Güncel › Trakya Lojistik Zirvesi, Lüleburgaz'da Düzenlenecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.