TTNET'in Sosyal Medyadaki Başarılı Uygulamaları Marketing Power Conference'ta Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

TTNET'in Sosyal Medyadaki Başarılı Uygulamaları Marketing Power Conference'ta Anlatıldı

TTNET\'in Sosyal Medyadaki Başarılı Uygulamaları Marketing Power Conference\'ta Anlatıldı

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, yaratıcı sosyal medya uygulamalarını paylaşmak üzere Marketing Power Conference'a katıldı.

23.03.2012 18:12  Güncelleme: 18:11

TTNET, sosyal medyadaki gelişmeleri yakından takip eden ve kurumsal olarak sosyal medyayı birebir kullanan bir şirket olarak bu yıl 6.sı düzenlenen Marketing Power Conference'a katıldı. Konferansta konuşmacı olan TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, "Dijital Marketing" oturumunda "Yeni Trendler ve Yaratıcı Sosyal Medya Uygulamaları" konusunda TTNET'in deneyimlerini anlattı.

Aralık 2009'dan beri sosyal medyayı kurumsal olarak kullandıklarını söyleyen İlker Koçak, kendi bünyelerinde sosyal medya aktivitelerini yöneten bir de departmanları olduğunu belirtti. Koçak, TTNET'in sosyal medyadaki kampanyalarından bahsederken, Mart 2011'de ünlü şarkıcı Bedük için gerçekleştirdikleri başarılı kampanyayı anlattı.

"TTNET Müzik olarak, Bedük için hazırladığımız kampanyanın süresini 4-5 gün olarak belirlemiştik.

Ancak 24 saatten kısa bir sürede kampanyamız viral olarak yayıldı ve albümün ilk şarkısı olan 'Full Animasyon' 1 milyon 250 bin kişi tarafından dinlendi" diyen İlker Koçak, sosyal medyanın gücünün ve etkisinin önemini vurguladı.

Mart 2011'de gerçekleştirilen kampanya kapsamında; Bedük'ün albümünü herkesten önce dinlemek isteyenlerin, TTNET Müzik'in Facebook sayfasını "beğen"meleri yeterli oluyordu.

Sayfayı "beğen"en her 100 kişi, albümün ilk şarkısı olan "Full Animasyon" şarkısının bir saniyesinin daha dinlenebilmesine fırsat veriyordu.

Sosyal medya üzerinden müşterilerine destek veren ilk şirketlerden biri olan TTNET, 2 milyondan fazla müşterisi ile birebir iletişim kurarak sosyal medyanın gücünü gözler önüne seriyor.

22 Mart 2012'de İstanbul Sheraton Maslak Otel'de düzenlenen Marketing Power Conference'ta, sürekli gelişim ve değişim içinde olan pazarlamanın; marka, ürün, müşteri, sosyal medya, mobil pazarlama, dijital pazarlama ve kurumsal iletişim alanlarından birçok isim bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TTNET'in Sosyal Medyadaki Başarılı Uygulamaları Marketing Power Conference'ta Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement