Tuana Evleri'nde Ön Teslimler Başlıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tuana Evleri'nde Ön Teslimler Başlıyor

Tuana Evleri\'nde Ön Teslimler Başlıyor
02.07.2015 11:00  Güncelleme: 11:01

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci başlıyor.

Topçular Mahallesi Erenler Cedit Bölgesinden yer alan konutlarda 6 Temmuz günü C bloktan başlanacak ön teslimler, 5 Eylül'e kadar devam edecek.

PRESTİJ PROJESİ

Kent Konut'un prestij projelerinden olan ve İzmit'e yeni ve farklı bir proje kazandıran Tuana Evleri'nde ilk ön teslimler C-3 Bloktan başlanıyor. İçerisinde yer alan peyzajıyla dikkat çeken ve her yerde yeşillin farklı bir tonunu göreceğiniz projede 6 Temmuz- 14 Temmuz arasında 84 dairenin ön teslimleri yapılacak.

KAT BAHÇELERİYLE SÜSLÜ

Bloklar arasında kat bahçeleriyle süslenmiş olan Tuana Evleri'ndeki ön teslim süreci daha sonra B-3 Bloktaki 55 dairede 21- 25 Temmuz günleri arasında gerçekleştirilecek. Ardından C-1/C-2 Bloklar 30 Temmuz -7 Ağustos 20015 tarihleri arasında, A-1 Blokta ise 3-8 Ağustos günleri arasında ön teslimler yapılacak.

DİĞER BLOKLARIN TESLİM SÜRECİ

Sosyal tesisi, geniş bir alanı kaplayan süs havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, basketbol ve voleybol sahaları ile hem büyükler hem çocuklar için günün yorgunluğundan uzak tatili eve getiren bir ortam sunacak örnek konut projesindeki diğer blokların ön teslimleri şu şekilde olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuana Evleri'nde Ön Teslimler Başlıyor - Son Dakika


Advertisement