Tuğcan Hotel'den Sanata Destek - Son Dakika
Güncel

Tuğcan Hotel'den Sanata Destek

Tuğcan Hotel\'den Sanata Destek

Kültür ve sanat dostu Tuğcan Hotel'e Anadolu Ateşi ve Dansart tarafından teşekkür plaketi verildi.

19.06.2014 08:33  Güncelleme: 08:26

Görsel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu ve Dansart iş birliğiyle Gaziantep'te sahnelenen çocuk gösterisi ' Kıvılcım'a destek veren Tuğcan Hotel'e törenle teşekkür plaketi verildi.

Teşekkür plaketini Tuğcan Hotel adına Genel Müdür Vedat Köfteci, Dansart Kurucu Koordinatörü Mehmet Ceylan'ın elinden aldı.

Tuğcan Genel Müdürü Köfteci, törende yaptığı konuşmada, sanatın her türünün gelişmesi ve toplum içerisinde yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla bu tarz faaliyetlere desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Modern dansın Gaziantep'te gelişmesi yönünde Dansart'ın büyük emek ve katkılarının bulunduğunu belirten Köfteci,"Anadolu Ateşi gibi bir dünya markası bir ekibin şehrimize gelmesi ve Gaziantepli çocuk dansçılarla ortak faaliyet yapması bunun en güzel örneğidir. Tuğcan Hotel olarak bundan sonraki süreçte de kültür ve sanata yönelik desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Tuğcan Hotel'in de destekleriyle Şehitkâmil Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Anadolu Ateşinin Gaziantep Şubesi DANSART Bale Dans Müzik Merkezi Öğrencileri ile İstanbul Anadolu Ateşi Dansçıları aynı sahnede yer alarak Gaziantepli sanat severlere unutamayacakları ortak bir gösteri sahnelediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuğcan Hotel'den Sanata Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement