Tüketici Hukuku Sempozyumlarını değerlendiren Tüketici Hukuku Enstitüsü Genel Başkanı Av. Hakan Tokbaş; "2. Tüketici Hukuku Sempozyumu Ses Çözümleri ve makaleleri kitabı, tüketicilerin ve sektörün başucu kitabı olacaktır. " dedi.
Tüketici Hukuku Enstitüsü Genel Başkanı Av. Hakan Tokbaş, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:
2. Tüketici Hukuku Sempozyumunu kitaplaştırmamızın ardından henüz 2 hafta geçmesine rağmen kitabın ilk baskısı neredeyse tükenmek üzeredir.
Bankacılık, Sigortacılık, Enerji, İnşaat, Otomotiv, Telekomünikasyon, Reklam, Gıda, Eğitim ve Elektronik Mallar sektörlerindeki tüketici hukuku ve uygulamalarının ayrı ayrı ele alındığı sempozyumda geçen bütün sözlü diyaloglar ve konuşmacıların yazılı makaleleri bu kitabın içerisinde yer almaktadır.
Kitapta, hem sektörlerin ayrı ayrı tüketici hukukunda dikkat etmesi gereken noktalar hem de tüketicilerin dikkat etmesi gereken noktalar ve olması gerekenleri detaylıca işlemektedir.
Kitap, sadece hukukçulara değil, sektörlerin içerisinde çalışan yöneticilere de hitap edecek şekilde bir üsluba sahiptir.Kitap, hem tüketicilerin hem sektör temsilcilerinin şimdiden başucu kitabı olmuştur.
Bilge yayınevi tarafından basılan kitap, 656 sayfa ve ciltli kapaklara sahiptir.
Tüketici Hukuku Enstitüsü, her sene yapacağı sempozyumları kitaplaştırıp, sektöre ve tüketicilere hukuk üretmeye devam edecektir.
Tüketici Hukuku Enstitüsü, bu sene de, 21-22 Kasım 2013 tarihinde yapılacak 3. Tüketici Hukuku Sempozyumunda, Yargıtay hâkimleri ve uzman akademisyenler ile yine çeşitli sektörlerde tüketici hukukunu geliştirmenin formüllerini aramaya devam edecektir.
Son Dakika › Güncel › 'Tüketicilerin ve Sektörün Başucu Kitabı Çıktı' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.