Tunus'ta Protesto Eylemleri Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Tunus'ta Protesto Eylemleri Gerçekleştirildi

Tunus\'ta Protesto Eylemleri Gerçekleştirildi

Tunus'un Kafsa vilayetinde bir grup protestocu, Nahda Hareketi ve Cumhuriyet İçin Kongre Partilerinin il merkezlerini ateşe verdi.

27.11.2013 15:43  Güncelleme: 15:42

Tunus'un Kafsa vilayetindeki Nahda Hareketi ve Cumhuriyet İçin Kongre Partilerinin il merkezlerinin bir grup protestocu tarafından  ateşe verildiği bildirildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, hükümet karşıtı sloganlar atan çok sayıda gösterici, ülkenin orta kesimindeki Kafsa'da üçlü koalisyon hükümetinin en büyük ortağı Nahda Hareketi Partisi'nin il merkezine girerek binayı ateşe verdi.

Tunus güvenlik güçlerinin protestocuları göz yaşartıcı gaz kullanarak dışarı çıkarttığı il merkezindeki eşyaların kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

Protestocuların aynı vilayetteki  Cumhurbaşkanı Munsif el- Merzuki'nin başkanlığını yürüttüğü liberal laik Cumhuriyet İçin Kongre Partisi il binasını da ateşe verdiği kaydedildi.

Resmi makamlardan olayla ilgili henüz açıklama yapılmadı. - Tunus

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunus'ta Protesto Eylemleri Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement