Turgutlu'da Oyun Grupları Yaza Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Turgutlu'da Oyun Grupları Yaza Hazırlanıyor

Turgutlu\'da Oyun Grupları Yaza Hazırlanıyor

Turgutlu Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kırsal mahallelerde bulunan çocuk oyun gruplarında bakım çalışması başlattı.

16.05.2018 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kırsal mahallelerde bulunan çocuk oyun gruplarında bakım çalışması başlattı.

Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Turgutlu Belediyesi, kırsal mahallerdeki çocuk oyun gruplarında bakım çalışması gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Kurudere Mahallesi ve Sivrice Mahallesi'nde bulunan oyun gruplarını zeminine kauçuk döşeme çalışması yapıldı. Çocukların güvenliği için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Havaların ısınması ve yaz ayının yaklaşması nedeniyle kırsal mahallerimizde bulunan çocuk oyun gruplarımızda çalışma başlattık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda Kurudere Mahallesi ve Sivrice Mahallesi'nde bulunan oyun gruplarını zeminine kauçuk döşemesi gerçekleştirdik. Çocuklarımız buralarda vakit geçirirken yaralanmasını önlemek istedik. Çalışmalar mahallelerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turgutlu'da Oyun Grupları Yaza Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement