Beyoğlu'nda, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Nostaljik Tramvay üzerinden vatandaşlara Hz. Muhammed'in hayatını anlatan broşür ve gül dağıtıldı. Etkinliğe turistler de yoğun ilgi gösterdi.
Beyoğlu Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Taksim'de bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Beyoğlu Müftü Vekili Yakup Kavalak ve beraberindekiler, Taksim Nostaljik Tramvay üzerinden vatandaşlara Hz. Muhammed'in hayatını anlatan Türkçe ve İngilizce yazılı broşür ve gül dağıttı. Gül alarak fotoğraf çektiren turistler, etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte Taksim Meydanı2ndan Tünel'e kadar ney eşliğinde ilahiler okundu.
Nostaljik Tramvay üzerinden vatandaşlara gül dağıtan Beyoğlu Müftü Vekili Yakup Kavalak, Hz. Muhammed'in belli mesajlarını vatandaşlara iletmek istediklerini belirterek, "Bu hafta sevgili peygamberimizin kutlu doğum haftası. 14- 20 Nisan arası kutlu doğum haftası olarak kutlanıyor. Amaç toplumun her kesimine sevgili peygamberimizin belli bir mesajını ulaştırmaktır. Diyanet İşleri Başkanlığımızın 'din samimiyettir' temasını işlemek üzere çeşitli aktivitelerde bulunuyoruz. İstiklal Caddesi çok büyük bir fırsat, bunu değerlendiriyoruz. İnsanımızın kalbinde yabancı dilde broşürlerimiz var onlara sevgili peygamberimizin bir mesajını iletmek bizim için bahtiyarlık olacak. Bunu yapmak istiyoruz" dedi. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › Turistlerden Kutlu Doğum Haftası Etkinliğine Yoğun İlgi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?