Turizm Merkezlerinde Termometreler 40 Dereceyi Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Turizm Merkezlerinde Termometreler 40 Dereceyi Gösterdi

Turizm Merkezlerinde Termometreler 40 Dereceyi Gösterdi

Güney Ege'nin gözde turizm merkezlerinde hava sıcaklığının yükselmesiyle vatandaşlar ve yabancı tatilciler deniz kenarlarını doldurdu Marmaris'te ilçe merkezindeki termometreler 40 dereceyi gösterdi.

18.06.2013 15:23

- Güney Ege'nin gözde turizm merkezlerinde hava sıcaklığının yükselmesiyle vatandaşlar ve yabancı tatilciler deniz kenarlarını doldurdu

Marmaris'te ilçe merkezindeki termometreler 40 dereceyi gösterdi

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Marmaris'te günün en yüksek hava sıcaklığı 37, Bodrum'da 37,2, Fethiye'de ise 36 derece ölçüldü. Marmaris merkezindeki termometre ise 40 dereceyi gösterdi. Bazı turistler termometre önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Marmaris'te, vatandaşlar ve turistler sahilleri hareketlendirdi. Çoğunluğunu İngiliz ve Rusların oluşturduğu tatilciler, sahilde güneşlendi, serinlemek için denize girdi. Çocuklar ise kıyıda oyunlar oynayarak tatilin tadını çıkardı. İlçedeki su parklarında da yoğunluk yaşandı.

Bodrum'da da sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı tatilciler, Kumbahçe, Gümbet, Paşatarlası sahillerini doldurdu. Bazı çocuklar denize girerek serinlerken bazıları da aileleriyle kıyıda kumdan kaleler yapmayı tercih etti. Bazı vatandaşlar ise kafeterya ve restoranlarda oturarak zaman geçirdi.

Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceğini bildirdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turizm Merkezlerinde Termometreler 40 Dereceyi Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement